• Elevi impactați: 125 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA NICOLAE BOGDAN VASCAU
 • Nevoi menționate: Videoproiector
Problema sesizată

Lipsa unui videoproiector in scoala noastra afecteaza in mare parte desfasurarea unor activitati educative. Scoala a beneficiat de un videoproiector, insa acesta s-a defectat si nu se mai poate repara. Ne dorim un videoproiector pentru a ne putea desfasura activitatile educative scolare si extrascolare intr-o maniera atractiva pentru elevii nostri. Avem o scoala mica, insa ne desfasuram activitatea la clase independente. Elevii nostri sunt dornici sa invete si isi doresc sa se implice in activitati scolare si extrascolare diverse insa nu avem suficient sprijin pentru a le oferi un mediu favorabil. Inclusiv laboratorul de informatica este destul de subred. Consideram ca un videoproiector ne-ar fi de foarte mare folos pentru a le prezenta filme, videoclipuri sau activitati care se desfasoara si online si care pot fi proiectate pentru a le percepe altfel. Ne dorim sa ne implicam in proiecte educative in care elevii sa se afirme pentru ca sunt talentati si creativi si au nevoie de valorizare si sprijin.

Demersuri realizate

Am incercat sa reparam videoproiectorul pe care il detinem insa acesta nu mai poate fi reparat. Nu ne permitem sa cumparam unul nou pentru ca nu avem fonduri suficiente pentru investitii dar nici sprijin din alte parti. Am discutat in consiliul profesoral aceasta problema, insa doar repararea videoproiectorului a fost solutia, iar acesta nu poate fi reparat.

Detalii de contact
Localizare

Strada Crinului, Vaşcău, România

2 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

2 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Andrei Bogan
  mai 12, 2022 at 8:22 am

  Susțin această alertă

  Alerta postata

  Veridicitate

  Urgenta

 • Alexandra20
  ianuarie 16, 2022 at 5:52 pm

  ALERTA A FOST REZOLVATA DE ONG EDUCATIA TE FACE MARE. VA MULTUMIM!

  Veridicitate

Adauga un comentariu
Donații oferite
În data de 16/01/2022, ASOCIATIA EDUCATIA TE FACE MARE , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 590 lei, exprimată prin Achizitii directe.
Școala Gimnazială Nicolae Bogdan din Vașcău, Bihor are nevoie de un videoproiector
Despre intervenție:

Dorești să susții și tu această alertă?
Implică-te folosind formularul de aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .