• Elevi impactați: 465 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Colonie Ramnicu Valcea
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Problema sesizată

Scoala Gimnaziala Colonie Rm. Valcea are in componenta sa elevi defavorizati proveniti din familii sarace, cu parinti cu un nivel de educatie redus, fiind de cele mai multe ori de etnie rroma. Singura lor cale pentru a-si depasi conditia o reprezinta scoala. Cum nu isi permit materiale, rechizite sau orice alte resurse educationale, o imprimanta color de calitate ar reprezenta solutia ideala pentru activitatile scolare, dar si extrascolare in care sunt implicati cat mai multi elevi ai scolii, dar si a celor doua gradinite.
In prezent, scoala beneficiaza de 2 imprimante vechi, care sunt in dotarea secretariatului si a departamentului de contabilitate. Cadrele didactice duc lipsa unui dispozitiv care sa le ajute atat in demersul didactic, cat si la realizarea atelierelor formate in scoala, in biblioteca sau in cabinetul de psihologie.
Cum cartusele si dispozitivele actuale sunt foarte scumpe, iar bugetul unei institutii este limitat va rog sa nu ezitati sa ne ajutati cu un lucru atat de important pentru noi si intrega noastra comunitate, deoarece scoala reprezinta centrul comun de informatii si singurulul de interes cultural in zona Colonie Nuci.
Va multumim!

Demersuri realizate

Pana in prezent am incercat sa cerem ajutorul unor fundatii din zona si nu numai. De la inceputul scolii am realizat activitatile cu ceea ce am avut in dotare, dar din pacate, in prezent, nu mai fuctioneaza decat cele doua imprimante la care cadrele didactice au acces limitat.
Mentionez ca in scoala fuctioneaza 456 de levii din medii dezavantajate, iar sprijinul printr-o asociatie a parintilor este initul.

Video
Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Colonie Ramnicu Valcea
 • Localitatea Ramnicu Valcea
 • Persoana de contact: Mihai Andra Mihaela
 • Telefon: 0761141646
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Andra Mihai
Localizare

Strada Caporal Dumitru Hanciu Nr 1

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropierea ta?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul tau, atunci cand vor aparea.