• Elevi impactați: 253 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”ANGHEL RUGINĂ”, Tecuci
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Școala Gimnazială „Anghel Rugină” este o școală mică, dar cu elevi studioși și ambiții mari. Faptul că suntem într-o zonă defavorizată și periferică a municipiului ne face să fim oarecum defavorizați atunci când venim cu probleme în fața comunității locale.
În privința dotării, școala stă destul de prost la acest capitol, începând de la mobilierul în stare precară și până la lipsa de kit-uri educaționale la care se adaugă faptul că numeroși copii ar avea nevoie de un real sprijin logistic. Școala a primit donație prin diferite proiecte trei table smart care sunt de un real folos pentru copii, dar și pentru cadrele didactice.
Ar mai fi necesar cel puțin cinci table smart pentru a completa și celelalte clase. Faptul că unele clase sunt dotate, iar altele ne pune într-o situația de nedreptate față de elevi deoarece nu le putem oferi tuturor o calitate egală a educației. Se va spune că aceste table interactive nu sunt o reală și urgentă necesitate, însă elevilor le-ar fi foarte util să aibă acces la această formă de educație.

Demersuri realizate

Am reușit prin parteneriat cu alte școli să fim parte dintr-un proiect european în care școala a fost dotată cu unele lucruri de mobilier, dar și de ajutorare a familiilor defavorizate. De asemenea, în colaborare cu Asociatia Militarilor Veterani AMVVD, am primit mobilier școlar pentru o clasă și o tablă smart donate la rândul lor de o asociație militară din Danemarca. Foarte bune și folositoare, dar insuficiente așa cum am arătat mai sus.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”ANGHEL RUGINĂ”, Tecuci
 • Localitatea Tecuci
 • Persoana de contact: Ovidiu Vrabie
 • Telefon: 0740041959
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: scoala1tecuci
Localizare

Strada Tecuciul Nou, Tecuci, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .