• Elevi impactați: 125 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ SCURTEȘTI
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune, Imprimantă, Tablă interactivă
Problema sesizată

Structura Scurtești face parte din Școala Gimnazială Vadu Pașii, județul Buzău. Sunt profesor titular de 20 de ani în această școală. Avem elevi foarte bine dotați intelectual, dornici de cunoaștere, de afirmare, mereu curioși, respectuoși.
Probleme majore ale școlii sunt reprezentate de lipsa de dotări.

Pe perioada pandemiei, sala de sport a fost ocupată de un centru de vaccinare, astfel că după ani în care s-au făcut demersuri pentru amenajarea unei săli de sport, posibilitatea elevilor de a se bucura de condiții optime a fost zadarnică. Centrul de vaccinare a avut nevoie și de o sală de lucru, astfel că au folosit și o sală de clasă. Elevii care învățau în acea sală au fost mutați în laboratorul de informatică, laborator desființat deoarece nu aveau voie să împartă și să folosească la comun obiecte. În acest moment, Școala Gimnazială Scurtești nu poate oferi elevilor spațiu pentru sala de sport și nici laborator de informatică.

Ne dorim videoproiectoare pentru fiecare sală de clasă, 5 la număr, mobilier (bănci și scaune) modern, confortabil și util pentru elevi, table interactive pentru cei mici, imprimantă  color.

Demersuri realizate

Demersurile realizate până acum au fost adrese către primărie, către consiliul de administrație și către părinți pentru a asigura condiții bune pentru desfășurarea procesului instructiv-educativ. Cadrele didactice au contribuit cu bani și materiale didactice pentru amenajarea spațiilor școlare.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: ȘCOALA GIMNAZIALĂ SCURTEȘTI
 • Localitatea Scurteşti
 • Persoana de contact: RĂDULESCU ALINA
 • Telefon: 0742087400
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: RadulescuAlina
Localizare

STRADA STADIONULUI, NR 3, SAT SCURTEȘTI, COMUNA VADU PAȘII, JUDEȚUL BUZĂU

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă