• Elevi impactați: 30 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:GRADINITA CU PROGRAM NORMAL "COLONIE", RM. VALCEA, jud. Valcea
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Materiale didactice
Problema sesizată

Gradinita "Colonie" Rm. Valcea are 89 de prescolari, 95% dintre ei sunt de etnie rroma. Anul acesta am 30 de prescolari la grupa mare. Neavand posibilitatea de a-si achizitiona caiete speciale si avand o imprimanta care functioneaza ,,uneori", pentru 6 clase, procesul educational se desfasoara intr-un mod dificil. Mi-as dori foarte mult, pentru copiii mei, o imprimanta pentru a le pune la dispozitie materiale. Consider ca prin acest proiect se va diminua abandonul scolar, se va imbunatati modul de lucru si vom putea ajuta copiii defarozitati din unitatea noastra. O sala de grupa bine amenajata inseamna atat materiale didactice de calitate, cat si o varietate larga a acestora. Am fost si sunt permanent preocupata de confectionarea si achizitionarea acestora. Doresc sa am in sala de grupa cat mai multe materiale didactice, dar si o imprimanta cu ajutorul careia sa am la dispozitie suport vizual pentru activitatile desfasurate cu prescolarii.

Demersuri realizate

Am facut demersuri si ni s-a oferit o imprimanta care functioneaza uneori, insa o folosim pentru nivelul prescolar - 3 grupe si nivelul primar - 3 grupe. In decursul anilor, am realizat parteneriate cu diferite gradinite, cu copii care provin din medii sociale mai bune, prin care am primit rechizite noi sau in stare buna. Am realizat parteneriate cu organizatii non-guvernamentale, prin care am participat la cursuri de formare, care au condus la o mai buna desfasurare a activitatilor didactice. dar si la imbunatatirea bazei materiale a gradinitei, carti, caiete, materiale de scris, etc.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: GRADINITA CU PROGRAM NORMAL "COLONIE", RM. VALCEA, jud. Valcea
 • Localitatea Oltenia, Ramnicu Valcea
 • Persoana de contact: DINICA ELENA RAMONA
 • Telefon: 0754782146
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Dinica Elena Ramona
Localizare

Strada Caporal Hanciu, Stupărei, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă