• Elevi impactați: 25 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Teoretic „Șerban Vodă”
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Imprimantă
Problema sesizată

Elevii clasei a IV-a au nevoie de o imprimantă color și un laptop permanent la clasă. Digitalizarea educației trebuie realizată pe toate plierele. Este dificil de lucrat cu manuale digitale în condițiile în care fiecare profesor trebuie să vină cu laptopul propriu la oră, care trebuie conectat și deconectat de la videoproiector. Actualmente, fiecare profesor vine la oră cu laptopul personal ceea ce duce la pierderea unor minute prețioase din oră, minute ce trec atunci când se conectează/ deconectează de la laptop.
Totodată, elevii au nevoie de materiale didactice (fișe de lucru, proiecte, etc) tipărite. De multe ori, o foaie alb negru nu prezintă interes pentru elevi. Aceștia sunt atrași de culori, de imagini reprezentative. Elevii au nevoie de aceste produse care i-ar ajuta să își realizeze și proiectele internaționale la care clasa lucrează. Din multitudinea de materiale digitale, profesorul ar putea modifica și imprima pe loc o fișă specifică nivelului clasei sau specifică unui elev.

Demersuri realizate

Școala a achiziționat laptop-uri, dar acestea sunt insuficiente pentru nevoile elevilor și ale profesorilor (liceul nostru are 800 de elevi și 35 profesori). Un laptop care să rămână permanent în clasă ar facilita predarea și ar diminua timpul petrecut pentru conectarea și deconectarea echipamentului.
Totodată, școala deține imprimante, dar niciuna dintre ele nu este color și niciuna nu se afla în clasele de elevi.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Teoretic „Șerban Vodă”
 • Localitatea Slanic
 • Persoana de contact: Frățilă Alina Mihaela
 • Telefon: 0742049770
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Alina Frățilă
Localizare

Strada Vasile Alecsandri 13, Slănic, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă