• Elevi impactați: 21 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala ,,Gheorghe Vernescu "
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Suntem clasa a III a B, de la o școală gimnazială de cartier ,,Școala Gimnazială ,,Gheorghe Vernescu " din Râmnicu Sarat. Suntem elevi proveniti din medii dezavantajate, cu părinți plecați la muncă în străinătate, familii monoparentale si familii ajunse la limita existenței. Contrar acestor neajunsuri, suntem foarte isteți, dornici de a învăța si de a ne dezvolta, iubim școala si mai ales pe Doamna învățătoare. Ne străduim zi de zi să ne facem temele, să raspundem corect la lecții și să obținem cele mai bune calificative. Suntem ,,Super-Elevi”-așa ne alintă doamna mereu și ne încurajează că suntem cei mai buni! Doamna noastra învățătoare încearcă în fiecare zi să ne implice in activități atractive, grupându-ne pe echipe sau perechi si creându-ne diverse teme de lucru pe coli de hartie frumos colorate. Știm că am putea avea ore mult mai atractive cu ajutorul unei table interactive, care ne-ar fi de mare ajutor și cu siguranță i-ar ușura si doamnei munca depusă de dânsa acasa, pentru a ne crea toate fișele minunate cu care ne surprinde mereu!

Demersuri realizate

Știm că o tablă interactivă e scumpă, iar doamna învățătoare si parinții noștri nu au resursele necesare pentru a o achizitiona.
Tabla interactivă este instrumentul ideal in sala noastră de clasă. Tabla interactivă poate transforma practic o oră de curs plictisitoare intr-o experiență inedită de învățare, la care toți copiii vor dori să participe. Cu ajutorul unei astfel de table, am putea iniția fel de fel de activități distractive, precum concursuri care vor facilita sedimentarea cunoștintelor.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala ,,Gheorghe Vernescu "
 • Localitatea Râmnicu Sărat
 • Persoana de contact: Ionescu Roxana Gabriela
 • Telefon: 0721709057
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Roxana Ionescu
Localizare

Strada Păun Pincio 10, Râmnicu Sărat, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .