• Elevi impactați: 30 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Teoretic „Șerban Vodă” Slănic, județul Prahova
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Imprimantă, Videoproiector
Problema sesizată

Clasa a II-a de la Liceul Teoretic „Șerban Vodă” Slănic, județul Prahova, are în componență 30 de elevi, cu vârste cuprinse între 8 și 9 ani, mare parte proveniți din medii defavorizate. Țelul principal este să fim o unitate școlară de referinţă, integrată nevoilor sociale ale comunităţii, asigurând un învățământ bazat pe participare și egalitate deplină și care să răspundă necesităților de formare ale tinerei generații.

Clasa noastră este înscrisă și participă la proiecte eTwinning, la proiecte Meet and Code, dar din păcate, din lipsa acestor dispozitive la clasă ne îngreunează activitățile.

Cu încredere apelez la sprijinul dumneavoastră!

Nevoile noastre ar fi următoarele: un laptop, o imprimantă și un videoproiector care ne-ar face activitatea didactică mai interesantă și ne sunt necesare în contextul actual, lipsa lor îngreunând activitatea.

Școala noastră își propune să ofere elevilor săi condiții optime pentru dezvoltarea capacităților necesare pentru a face față schimbărilor permanente și rapide din viață, iar cu ajutorul dumneavoastră vom reuși sa realizăm acest lucru!

Demersuri realizate

Pe parcursul timpului am căutat sponsorizări în acest sens, nu am reușit să găsim decât o soluție de compromis, folosim imprimanta școlii care este și xerox.
Aceasta este folosită de toate cadrele didactice din școală și este amplasată în cancelarie.

Detalii de contact
Localizare

Strada Slănicului, nr.13

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă