• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala gimnaziala Gheorghe Vernescu Rm.Sarat
 • Nevoi menționate: Videoproiector
Problema sesizată

Clasa a II-a B, Clasa Stelutelor, invata intr-o sala de clasa prietenoasa, in care o doamna invatatoare inimoasa ii primeste cu caldura in fiecare zi, introducandu-i intr-o atmosfera foarte placuta, de poveste chiar, cu ajutorul noilor tehnologii, al manualului digital si al altor materiale audio-video. In fiecare joi, stelutele participa cu drag la lectia transmisa in direct Educatie la inaltime, inca de la prima editie.
Ins a de 2 spatamani, atmosfera care le primea pe stelutele noastre nu mai e aceeasi. Prietenul Videoproiector, care avea o varsta inaintata, a obosit, pana cand intr-o zi nu a mai putut si s-a inchis, nemai vrand sa se deschida. Degeaba a incercat inimosul nostru prieten domnul Iaru Ionel sa il repare... Din pacate, nu se mai poate face nimic. De atunci, lectiile nu mai sunt asa de colorate si de prietenoase, stelutelor le lipsesc imaginile, muzica, lectiile cu drona transmise din locuri minunate din tara. Stelutele simt lipsa domnului Videoproiector, chiar daca in ultimul timp bazaia si se facea simtita oboseala lui.

Demersuri realizate

Scoala noastra este o scoala de cartier, o scoala care ii primeste cu bratele deschise pe copii din medii sociale dezavantajate, din familii care nu au o situatie financiara buna, copii din casutele de tip familial, copii care au parintii plecati in strainatate si copii care au nevoie de scoala pentru a vedea ca se poate sa ai o viata mai buna. Bugetul scolii noastre este limitat, iar anul acesta nu au mai ramas banuti pentru aparatura/dotare tehnica pentru salile de clasa. Din pacate nu avem inca o asociatie a parintilor pentru a reusi sa atragem fonduri extrabugetare, insa cu ajutorul oamenilor inimosi care considera ca educatia copiilor nostri merita mai mult decat putinul pe care il avem in acest moment, am mai reusit sa atragem cateva sponsorizari in scoala noastra. Vrem o scoala de sec.XXI, in care copiii nostri sa gaseasca locul propice pentru o dezvoltare armonioasa, un loc unde sunt vazuti si care le starneste curiozitatea, in fiecare zi. Copiii au spus ca ii vor scrie lui Mos Nicolae, si lui Mos Craciun despre aceasta problema, pentru ca ei sigur ii vor ajuta.

Detalii de contact
Localizare

Fundătura Păun Pincio 10, Râmnicu Sărat, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/12/2021, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 3.000 lei, exprimată prin Achizitii directe.
  Școala gimnazială „Gheorghe Vernescu” din Râmnicu Sărat are nevoie de un videoproiector
  Despre intervenție:
  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .