• Elevi impactați: 29 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:G. P. N. Colonie
 • Nevoi menționate: Kit-uri Educaționale, Videoproiector
Problema sesizată

Grădinița are în componenta trei grupe de copii preponderent din categorii defavorizate, care au mare nevoie de sprijin de orice fel și mai ales și ei au dreptul la educație, la fel ca alți copii. Au nevoie și de un mediu educațional adecvat, cu materiale de calitate, cu o amenajare atractivă a sălii de grupă, cu materiale educaționale adecvate nivelului de vârstă și nevoilor lor, de mobilier adecvat, jocuri educative, altele. Acestea vor ușura considerabil realizarea demersului educativ, vor bucura enorm copiii și ii vor stimula în cunoașterea și descoperirea multor lucruri noi, interesante și educative. Totodată, mijloacele moderne de educație, videoproiector, imprimantă, pot fi de mare folos, în procesul educativ pentru vizionarea unor povesti cu conținut educativ, cântecele, altele, precum și pentru obținerea unor fișe de lucru.

Cadrele didactice din aceasta unitate au căutat mereu sa ajute și sa implice și alte persoane sau instituții în a asigura strictul necesar copiilor. Nu numai atât, dar și cu hainuțe, alimente, jucării, etc., au fost ajutați astfel și părinții, deoarece acești copii au o situație nefavorabila și în familie. De asemenea și materiale de igiena și curățenie sunt atât de necesare în această perioadă.

Demersuri realizate

Prin intermediul altor persoane, a conducerii scolii, a unor asociații, a cadrelor didactice care activează, copiii au primit materiale educative, necesare lucrului la grupă, haine, alimente, clădirea a avut parte de renovări, mobilier. Dar în continuare este nevoie de consumabile, datorita nr mare de copii nevoiași și a faptului ca este vorba în mare parte de consumabile.

Detalii de contact
Localizare

Strada Caporal Dumitru Hanciu, nr. 1, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă