• Elevi impactați: 180 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ,,Vasile Mitru” comuna Tașca, județul Neamț
Problema sesizată

Elevii Școlii Gimnaziale ,,Vasile Mitru” comuna Tașca, județul Neamț nu au unde desfășura orele de educație fizică în perioada rece a anului sau când condițiile meteo sunt nefavorabile. Orele de educație fizică se desfășoară în condiții improprii în sălile de curs sau pe un teren de beton din curtea școlii. Dorim dezvoltarea armonioasă a elevilor noștri și să aibă oportunitatea să beneficieze de servicii educaționale de calitate. Mișcarea este necesară de la clasele mici, însă copiii noștri nu beneficiază pe deplin de eficiența orelor de educație fizică. Baza materială este deficitară și anumite sporturi nu pot fi practicate.
Neavand pregătirea fizică necesară nu pot participa la competiții sportive alături de alte unități de învățământ iar profesorul de educație fizică își desfășoară dificil orele, reușind parțial să atingă obiectivele propuse la început de an școlar. Avem multe proiecte în derulare la nivel de școală însă activitățile sportive nu ne onorează. Existența unei săli de sport ar motiva mai mult elevii să participe la activitățile școlare și extrașcolare.

Detalii de contact
 • Instituție de învățământ: Școala Gimnazială ,,Vasile Mitru” comuna Tașca, județul Neamț
 • Localitatea Tasca
 • Persoana de contact: BÂRSAN-SON GABRIELA-MĂDĂLINA
 • Telefon: 0741484155
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Madalina Barsan-Son
Localizare

Tașca 617455, România

651 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

651 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • asddasdasd
  mai 15, 2022 at 6:22 pm

  adaddasascxczcvbcv

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Neamt sau din regiunea Moldova.

Subscription Form (#6)