• Elevi impactați: 600 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Liceu
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul de Arta
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Ma numesc Hoara Alina si am 34 de ani, iar de 10 ani lucrez in invatamant. Am lucrat 4 ani in Bucuresti intr-o scoala de cartier de pe strada Silvia, sector 2 Bucuresti, apoi m-am mutat la Sibiu, atrasa de frumusetea orasului si m-am titularizat la Liceul de Arta.

Intotdeauna am incercat sa imi pun amprenta asupra locului unde imi desfasor activitatea, am incercat sa personalizez  spatiul in functie de interesele mele si ale elevilor, astfel incat sa simtim ca ne reprezinta locul in care ne desfasuram activitatea. Am atras mereu sponsorii locali in activitatile intreprinse de mine si dedicate comunitatii (de exemplu: Ziua zambetelor, Ziua parintilor, Ceainaria bunelor practici educationale dedicate colegilor mei, etc).

Clasa mea este dotata cu tabla inteligenta castigata de mine si elevii mei prin aplicarea la un concurs de igiena, avem videoproiector, xerox color, etc insa universul nostru frumos se termina odata ce iesim pe usa clasei.

Cladirea scolii este una revendicata si cu greu primim fonduri pentru renovare. Pana atunci elevii sunt nevoiti sa isi petreaca pauzele intr-o curte cum se vede in imagini sau printre masini, intr-o parcare ce se invecineaza cu aceasta mica curte interioara scolii.

Avem nevoie doar de materiale pentru a renova cimentul care s-a deteriorat de-a lungul anilor, iar noi cadrele didactice, daca primim vopsea promitem sa o decoram cat mai frumos cu jocuri pentru copii. În activitatea de vopsit și pictat curtea vom implica și elevii care se vor bucura enorm de o astfel de ocupație extracurriculară.

Demersuri realizate

Pana in prezent am strans fonduri pentru a zugravi o parte din scoala, am renovat scarile ce dau in curtea interioara, s-a oferit acces la apa calda la bai, caci pana de curand exista doar apa rece.

In aceasta perioada delicata fondurile celor care doneaza se indreapta cu precadere catre alte probleme mai urgente insa si elevii nostri au nevoie de o curte a scolii care sa ii atraga, sa ii determine spre relaxare, detasare astfel cand clopotelul suna fiecare elev sa fie pregatit pentru o noua ora. Elevii ciclului primar au nevoie de culoare, de veselie, de jocuri in pauze iar aceasta curte este total neatractiva pentru ei.

Avem nevoie de ajutorul vostru!

Detalii de contact
Localizare

Strada Alexandru Odobescu, Sibiu, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă