• Elevi impactați: 465 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Liceu
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul de Arta
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

2 luni- atat timp mai avem al dispozitie!

Liceul de Arta se afla intr-o zona centrala dar nu dispune de o curte a scolii cum au mai toate scolile. Avem un spatiu mic delimitat cu panouri mobile de o parcare. Nu este un spatiu sigur, e un flux continuu de masini,spatiul e unul mic pentru atatia copii. Avem o curte mica interioara folosita pana de curand ca si spatiu de depozitare si tranzit pentru acces in anumite sali. Am reusit vara aceasta sa eliberam acest spatiu, insa avem nevoie sa nivelam spatiul/ asfaltul este tot denivelat, punand elevii in pericol. Nu indraznim sa visam la un spatiu verde, cu leagane si un spatiu de invatare exterior ci ne dorim un spatiu sigur pe care sa il decoram ulterior treptat.
Va rugam sa ne ajutati in acest demers de a oferi elevilor un spatiu sigur pe durata pauzelor. Nu dorim sa mai stam printre masini!
Si elevii au dreptul la recreere, la un spatiu sigur care sa le faca placere sa stea in aer liber! Avem nevoie de ajutor in aceste luni de vacanta.

Demersuri realizate

Demersurile au inceput in 2017 cand o invatatoare impreuna cu parintii elevilor ei au reusit sa elibereze curtea interioara de multe deseuri ( banci vechi, scaune, instrumente stricate). Apoi in 2019 s-au renovat scarile de acces spre scoala. In 2022 am reusit sa renovam scarile de acces spre spatiile de depozitare si am reusit sa demolam un spatiu improvizat de depozitare, obtinand un spatiu mult mai mare pentru ca elevii sa isi petreaca pauzele in siguranta. Am primit mai multe oferte pentru a nivela cimentul din curtea scolii. Am avea nevoi de aproximativ 19.000 lei
Stim ca este o suma mare si in mod dormal autoritatile abilitate ar trebui sa asigure conditii elevilor. Insa noi nu mai putem astepta. Nu mai dorim sa incepem inca un an scolar intr-un mediu neadecvat. Dorim sa avem o curte a scolii una mica dar primitoare care sa ofere siguranta pe durata pauzelor.Dorim sa cream un spatiu de invatare in aer liber, sa tinem orele acolo. Invatarea in aer liber e pe placul elevilor.

Detalii de contact
Localizare

Strada Alexandru Odobescu, Sibiu, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Sibiu sau din regiunea Transilvania.

  Cazuri similare în care te poți implica