• Elevi impactați: 40 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Fanate
 • Nevoi menționate: Teren de sport
Problema sesizată

Scoala nu dispune de teren de sport, dar în curtea scolii se poate construi unul daca se dezafecteaza toaleta din curte și se nivelează terenul, acesta fiind în panta. Cred ca dacă ar fi un minim de voința s-ar putea face un teren funcțional care sa ajute comunitatea, nu numai în timpul anului scolar ci și în vacante, sportul fiind singura activitate care ii unește pe copii, aceștia locuind chiar și la câteva sute de metri bune, unul fata de celalalt. Dacă se va implementa, proiectul o sa deservească, fără îndoială, mai multor generații. Terenul trebuie gândit sa fie practic și de bază, adică fără nocturna și tribuna, pur și simplu doar un teren in care elevii sa isi desfasoare activitatile sportive. Scoala opereaza intr-o cladire destul de veche care nu a beneficiat de investitii majore, ci doar de minimul necesar pentru o funcționare in parametrii a tuturor activitatilor. Copiii care învață in aceasta scoala sunt dedicati si merita sa aibă parte de un minim de condiții care sa le ofere o șansă mai buna la o educație echitabila.

Demersuri realizate

Scoala aparține de comuna Band care nu dispune de banii necesari pentru a investii în infrastructura scolara. Iar comunitatea este una mica și foarte săracă. Primăria Band a reușit doar asfaltarea drumului pana în sat, dar in urma cu 3 ani. Cat despre scoala, se aloca fonduri doar in momentul in care sunt sesizate diverse probleme si doar la nivel de functionare. Situatia scolii este cunoscuta la nivel local, dar niciodata nu au primit fonduri necesare pentru amenajarea terenului de sport.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Fanate
 • Localitatea Band
 • Persoana de contact: Dulan Robert Ionut
 • Telefon: 0726 149654
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Robert D.
Localizare

Fânațe 547067, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica