• Elevi impactați: 200 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Comuna Șotrile, jud. Prahova
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Teren de sport
Problema sesizată

Școala a fost modernizata recent, dar de 4 ani se promite din partea reprezentanților primăriei, din comuna că se va construi un teren multisport.
Din păcate nici măcar curtea scolii, care este foarte mica, nu este asfaltata pentru a putea desfășura orele de educație fizică în condiții minime.
Odată cu aceasta pandemie nu putem desfășura orele de educație fizică și sport decât în aer liber, iar lipsa unui teren asfaltat nu face decât sa ne îngreuneze foarte mult activitatea.
Copii sunt dornici sa se joace și sa execute cât mai multe exerciții, dar pietrișul împrăștiat pentru a nu se forma noroi, ii împiedică, ba chiar apar accidentări foarte dese și grave.
Ca zona etnografica, comuna Șotrile este formata din satul Șotrile și Plaiul Campinei, cel din urma locuit de rromi. Prin activitate fizica încercăm sa ii deturnam de la alte activități.
Orice școală ar trebui sa aibă minim o sala de sport si/sau un teren unde copii își pot elimina din energia caracteristica fiecărei vârste.

Demersuri realizate

După cum am mentionat, școală a suferit o transformare amplă, dar este nevoie și de un teren sau măcar o zona unde copiii sa isi poata petrece timpul, in pauze, dar și după școală.
Lipsa unui primar în comuna a dus la imposibilitatea oricarui demers.
Terenul lipsește, iar copii suferă.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Comuna Șotrile, jud. Prahova
 • Localitatea Sotrile
 • Persoana de contact: Vasiliu Vlad
 • Telefon: 0723274309
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: VasiliuVlad
Localizare

DJ207, Șotrile 107565, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica