• Elevi impactați: 120 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Filipeni, comuna Filipeni, Bacău
 • Nevoi menționate: Teren de sport
Problema sesizată

Școala Gimnazială Filipeni din comuna Filipeni, județul Bacău are nevoie urgentă de un teren de sport amenajat corespunzător. Acum, din diferite cauze, terenul aferent spațiului de recreere a fost utilizat cu scopul de a construi o nouă școală, iar copiii sunt nevoiți să facă ora de Educație fizică într-un spațiu necorespunzător din punct de vedere al siguranței și subdimensionat. Elevii simt nevoia de mișcare, dar motivat de faptul că spațiul nu ne permite, aceștia nu au unde și cum să își consume energia și să facă activități sportive care să îi ajute să se dezvolte armonios. Doamna profesoară de Educație fizică a Școlii Gimnaziale Filipeni face eforturi de fiecare dată ca să își poată desfășura efectiv ora. Terenul acesta ar fi de folos elevilor, dar și tinerilor din comunitate, întrucât nu avem un spațiu de recreere sau de activități sportive în comună. Prin realizarea acestui proiect mult visat de copiii noștri am putea acoperi atât nevoia urgentă a celor 120 de elevi dar și a tinerilor de aici.

Demersuri realizate

Noi am făcut numeroase adrese către Consiliul local, iar momentan am reușit să obținem nivelarea amplasamentului aferent viitorului teren de sport. În continuare, sunt necesare instalații de irigare a terenului și de plantare a gazonului dar și de împrejmuire. De asemenea, ar fi necesare și bănci, porți și alte accesorii specifice unui teren de sport.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Filipeni, comuna Filipeni, Bacău
 • Localitatea Filipeni, Bacau
 • Persoana de contact: OLARIU FLORIN-IULIAN
 • Telefon: 0783059056
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Olariu Florin
Localizare

Filipeni

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica