• Elevi impactați: 13 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Surdila Greci, județul Brăila
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

La sfărșitului anului trecut, am reușit cu foarte eforturi financiare să achizționăm o singură tablă interactivă. Elevi puțini, comunitatea foarte mică și, desigur, fonduri puține. Am montat-o la o sală de clasă de gimnaziu. Am folosit această tablă și am observat că elevii au fost mai atrași de acest tip de predare interactivă, nu doar la matematică (unde au folosit foarte multe aplicații) ci și la celalalte discipline. Predarea în sistem simultan, implică multă creativitate din partea cadrului didactic, o foarte bună gestionare a timpului, iar această tablă interactivă ne-a ajutat foarte mult. Din păcate nu avem fonduri pentru achiziționarea unei a doua table interactivă și pe pentru celalaltă clasă de gimnaziu aflată în regim de simultan, clasa VI+VII.

Un pachet cu o tablă interactivă 94 inchi + videoproiector+suport+montaj poate ajunge la 9600 lei, fără TVA. Din păcate, din cauza numărului mic de elevi, 105 per total unitate cu personalitate juridică, fondurile alocate unității noastre școlare conform costului standard sunt insuficiente. Anul școlar trecut, am reușit cu ajutorul unui sponsor să achiziționăm 3 laptopt-uri pentru cadrele didactice și 3 tablete pentru elevi.

Demersuri realizate

La nivelul tuturor sălilor de clasă, atât la gimnaziu cât și la ciclul primar am reușit să achiziționăm laptopuri (prin fonduri de la bugetul local si prin fonduri extrabugetare) și am reușit să achiziționăm 1 videoproiector cu ecran.
Din păcate, din cauza numărului mic de elevi, 105 per total unitate cu personalitate juridică, fondurile alocate unității noastre școlare conf.costului standard sunt insuficiente. Anul școlar trecut, am reușit cu ajutorul unui sponsor să achiziționăm 3 laptopturi pentru cadrele didactice și 3 tablete pentru elevi.
Primăria și Consiliul Local ne-au ajutat cu achiziționarea acelei table interactive și restul de laptopuri pentru dotarea tuturor sălilor de curs din fiecare structură (Grădinița Surdila Greci, Grădinița Horia, Grădinița Făurei Sat, Școala primară Horia și Școala Gimnazială Surdila Greci), dotarea fiecărei structuri cu routere de internet wi-fi, dotarea sălilor de clasă cu routere de internet la unitatea cu personalitate juridică.
Dar, din păcate, fondurile sunt limitate iar nevoile pentru asigurarea unui învățământ de calitate sunt multe.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Surdila Greci, județul Brăila
 • Localitatea Surdila Greci
 • Persoana de contact: Vuțino Iulia Olguța
 • Telefon: Click pentru a suna
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: olgutaiulia
Localizare

Str. Școlii 9, Surdila-Greci, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica