• Elevi impactați: 200 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnazial "Nicolae Balcescu"/Structura Nr.1
 • Nevoi menționate: Amenajări Interioare, Echipamente de laborator, Reconsolidare
Problema sesizată

Scoala noastra este una situata aproape de centrul orasului Pitesti. Salile de clasa necesita amenajari, deoarece dotarea multora este defectuoasa. De asemenea, la etajul scolii noastre functioneaza si un liceu ai carui elevi sunt nevoiti sa utilizeze in comun cu elevii scolii noastre acelasi laborator, in situatia in care si acesta functioneaza in conditii defectuoase. In acest laborator exista un pericol de supraincarcare a prizelor din cauza faptului ca sunt conectate la prelungitoare. Peretii sunt crapati, vopseaua este umflata, cablurile sunt intinse peste tot, fiind un pericol real pentru siguranta elevilor. In situatia in care acest laborator este dotat corespunzator, nu numai ca elevii vor beneficia de instruire de calitate in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, dar si elevii de liceu vor putea sustine proba de competente digitale, in cadrul examenului de bacalaureat.
Va multumim anticipat in speranta ca veti da curs solicitarilor si rugamintilor noastre!

Demersuri realizate

Domnul Director al Liceului care functioneaza in comun cu scoala noastra, nu a facut niciun demers in dotarea laboratorului si nici in amenajarea corespunzatoare a salii de clasa. Domnul Director al scolii noastre, Scoala Gimnaziala "Nicolae Balcescu" Pitesti/ Structura Scoala Gimnaziala Nr.1 Pitesti, a reusit sa obtina prin donatie un numar de 14 calculatoare la mana a doua, dintre care doar 9 sunt functionale si au putut fi montate in jumatatea de laborator care ne revine ca spatiu de desfasurare a cursurilor de Informatica. Situatia pe care am descris-o reiese foarte bine din pozele realizate de colega mea care preda cursul de informatica si care, de asemenea, le-a atasat in cadrul primei alerte facute de scoala noastra.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnazial "Nicolae Balcescu"/Structura Nr.1
 • Localitatea Pitesti
 • Persoana de contact: MIHAI ANCA
 • Telefon: 0735859021
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: elenypreda
Localizare

Strada Negru-Vodă 29, Pitești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica