• Elevi impactați: 53 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială „Traian Gărduș” Luncani
 • Nevoi menționate: Corpuri de clasă, Materiale didactice
Problema sesizată

Suntem o structură a Școlii Gimnaziale Luna, județul Cluj (mediul rural) în care studiază aproximativ 53 de elevi ai ciclului gimnazial pasionați, printre altele, de lectură. Ne-am alăturat unei Campanii Naționale „Toată școala citește”, iar în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, timp de 10-15 minute, citim. Prin urmare, am improvizat câte o bibliotecă extrem de restrânsă în fiecare clasă, dar, din păcate, volumele existente în biblioteca școlii nu răspund nevoilor actuale ale elevilor și suntem puși în situația de a ne cere spre împrumut anumite titluri pe care nu le avem.
Am avea nevoie de aproximativ 80 de cărți, câte 20 în fiecare clasă și 4 corpuri de tip etajeră pentru a le expune. Pin această activitate, fiecare clasă va avea propriul bibliotecar, un elev, care se va ocupa atât de împrumutul cărților pentru acasă, cât și de distribuirea cărților în timpul momentului de lectură.
În speranța că veți fi inspirați de povestea noastră, vă așteptăm să vă alăturați momentului de lectură!

Demersuri realizate

Am apelat la diverse edituri, am participat la diverse concursuri, prin intermediul cărora am reușit să reîmprospătăm biblioteca, dar nu suficient pentru a acoperi nevoile tuturor elevilor. Bugetul local nu are alocate fonduri în acest scop, decât pentru premiile elevilor.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială „Traian Gărduș” Luncani
 • Localitatea Luna
 • Persoana de contact: Bocoș Oana
 • Telefon: 0753621618
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Oana Bocos
Localizare

Strada principlă nr 376

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Cluj sau din regiunea Transilvania.

  Cazuri similare în care te poți implica