• Elevi impactați: 300 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr. 33 Anghel Saligny din Constanța
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Școala Gimnazială Nr. 33 Anghel Saligny din Constanța are nevoie urgentă de videopriectoare si imprimante pentru de a aduce plus valoare actului educațional de la clasă.
Conducerea școlii este implicata si daruită micilor elevi care trec pragul școlii. Copiilor le plac lecțiile interactive și atractive, dar acestea necesită și instrumente pe care nu le deținem.
Suntem mândri că elevii școlii noastre sunt silitori și vin cu drag la școală. Tabla interactivă este instrumentul ideal într-o sală de clasă.
Elevii din ciclul primar din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 33 Anghel Saligny din Constanța au nevoie de sprijinul dumneavoastră!
Haideți să fim uniți și să le oferim șansa la o educație de calitate!
Elevii sunt viitorul nostru!

Demersuri realizate

Conducerea școlii, din dorința de a îmbunătăți condițiile din școală si de a aduce plus valoare actului educațional de la clasă, a formulat cereri către diferite fundații și sponsori pentru a venit în sprijinul școlii elevilor și profesorilor însă, din păcate, nu a reușit să gaseasca sponsori.
Ne dorim ca elevii școlii noastre să beneficieze de condiții optime pentru studiu, însă în aceste momente neputința este mare și avem nevoie de sprijinul dumneavoastră!

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Nr. 33 Anghel Saligny din Constanța
 • Localitatea Constanta
 • Persoana de contact: ULMEANU FLORINA CARMEN
 • Telefon: 0772294318
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Carmen ulm
Localizare

Strada Narciselor 2, Constanța 900007, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Constanta sau din regiunea Dobrogea.

  Cazuri similare în care te poți implica