• Elevi impactați: 266 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Sub control
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială „Nicu Enea” Bacău
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Școala Gimnazială „Nicu Enea” Bacău dispune de un spațiu verde generos, care ar putea fi amenajat pentru recreerea elevilor, pentru desfășurarea orelor în aer liber, atunci când vremea permite.

Elevii se bucură și în acest moment de spațiu generos al școlii, dar din păcate nu este amenajat așa cum ne-am dori pentru desfășurarea diferitelor activități, a competițiilor sportive din școală, cu elevii din școală, sau de competiții sportive cu participarea elevilor din alte școli, atunci când vremurile permit acest lucru.

Ne dorim amenajarea în curte a unei săli de clasă, să ieșim puțin din tiparele clasice a unei săli de clasă. Ne dorim amenajarea spațiului sub forma unui mic parc, în care elevii pot lectura în liniște, la pauză, o carte sau organizarea unui cerc de lectură în aer liber.

Spațiul generos al școlii permite partajarea acestuia, pentru crearea diferitelor zone: de recreere, de activități sportive, de relaxare.

Ne dorim o școală de vis, o oază de liniște, de relaxare, de bine, pentru elevii noștri!

Demersuri realizate

Am căutat ajutor  din partea agenților economici care își desfășoară activitatea în orașul nostru, dar din păcate nu am primit niciun răspuns favorabil.

Am reușit, cu bunăvoința unora dintre ei, să primim, spre plantare, câțiva puieți de pomi fructiferi, pe care am reușit să-i plantăm în această primăvară.

Orice ajutor, cât de mic, va fi în folosul elevilor și al școlii implicit și va fi primit cu mare bucurie și recunoștință.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială „Nicu Enea” Bacău
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Diana Ursan
 • Telefon: 0723234262
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: DianaUrsan
Localizare

Calea Romanului 144, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica