• Elevi impactați: 550 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân, Curtea de Argeș
 • Nevoi menționate: Corpuri de clasă, Electronice
Problema sesizată

A sosit timpul să ne gândim la o cafenea didactică ( Didactic Cafe), un proiect care să le ofere profesorilor întruniri nu doar educaționale, dar și relaxante într-un spațiu confortabil cu mobilier modern ce poate fi amenajat în vechea cancelarie.

Este necesar ca această zonă să fie dotată cu mijloace TIC, laptop, (https://www.emag.ro/laptop-hp-250-g8-cu-procesor-intel-core-i7-11165-g7-15-6-full-hd-16gb-512-gb-ssd-intel-iris-xe-graphics-windows-10-pro-asteroid-silver-2x7k9ea/pd/D5N72XMBM/) imprimantă multifuncțională (https://www.emag.ro/laptop-hp-250-g8-cu-procesor-intel-core-i7-11165-g7-15-6-full-hd-16gb-512-gb-ssd-intel-iris-xe-graphics-windows-10-pro-asteroid-silver-2x7k9ea/pd/D5N72XMBM/), bibliotecă, un flipchart, (https://www.emag.ro/flipchart-magnetic-a-70-100-cm-si-accesorii-markere-burete-spray-magneti-fcl70100/pd/DGCP5FBBM/?X-Search-Id=945f75834952064a91f4&X-Product-Id=4506161&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view), mobilier ( 3 mese rotunde și scaune) pentru discuții, (https://www.emag.ro/masa-dining-bucatarie-kring-kai-cu-blat-rotund-80x72-cm-pp-alb-5949129001459/pd/DR5225BBM/?X-Search-Id=e18fe32e0517c83b6671&X-Product-Id=5812204&X-Search-Page=1&X-Search-Position=2&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view), un avizier cu documente actualizate, un panou pentru expunerea lucrărilor elevilor.
Visez la o școală în care starea de bine a profesorilor și cea a elevilor să se manifeste în activități inovatoare, creative, generatoare de bune practici. Cred cu tărie că atunci când starea de bine domină în școală, curiozitatea, entuziasmul, fascinația și performanța apar natural în actul didactic. Elevii vor învăța de la profesori cum să muncească cu plăcere.

Demersuri realizate

Până în prezent, a fost schimbat mobilierul vechi cu dulapuri individuale, o comodă, un avizier, tavanul a fost reabilitat în urma unei inundații care s-a petrecut în urmă cu 10 ani, însă, din păcate, acum o lună am suferit o defecțiune la instalația de la baia aflată deasupra cancelariei și tavanul a fost iarăși afectat. În cancelarie există un xerox second hand, alb negru, care funcționează foarte greu. Monitorul nu este utilizabil.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân, Curtea de Argeș
 • Localitatea Curtea De Arges
 • Persoana de contact: Lupașcu Ionela
 • Telefon: Click pentru a suna
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: LupascuIonela
Localizare

Strada Banu Mărăcine, Curtea de Argeș, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica