• Elevi impactați: 110 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Laslea
 • Nevoi menționate: Grupuri sanitare
Problema sesizată

Școala Gimnazială Laslea se află în comuna Laslea, județul Sibiu și are patru structuri arondate. Din nefericire pentru beneficiarii actului educativ, elevii școlii noastre, comuna Laslea se află într-o zonă defavorizată cu un procent ridicat de săracie în rândul populației. În cadrul Școlii Gimnaziale Laslea își desfășoară activitatea didactică trei clase de la învățământul primar și cele patru de la ciclul gimnazial. Majoritatea elevilor din cadrul școlii noastre provin din familii sărace, defavorizate. Școala Gimnazială Laslea are nevoie urgent de o reabilitare și de modernizarea bazei materiale.
Consider că pentru început, ar fi un real ajutor renovarea grupului sanitar din cadrul Școlii Gimnaziale Laslea. Dorim ca elevii școlii să vină cu drag la școală și să se bucure de condiții cât mai bune.
Grupul sanitar se află într-o stare foarte proastă, mobilierul sanitar, instalația de apă și tot ce ține de grupul sanitar necesită o renovare urgentă.
Întregul colectiv se bucură de orice sprijin.
În speranța unui ajutor, vă mulțumesc!

Demersuri realizate

Din păcate, lipsa fondurilor necesare împiedică rezolvarea problemei sus menționate. Renovarea grupului sanitar necesită o sumă destul de mare. Dorim ca elevii școlii noastre să vină cu drag la școală, să se bucure de fiecare dată când calcă pragul școlii și să învețe într-un spațiu modern,primitor.

Detalii de contact
Localizare

Strada Sub Vale

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica