• Elevi impactați: 116 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ "ÎNV. ATHANASIE JAN STOICESCU", COMUNA ARICEȘTII ZELETIN
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Sală de sport
Problema sesizată

Școala Gimnazială "Înv. Athanasie Jan Stoicescu", Comuna Ariceștii Zeletin dispune de o curte generoasă, dar care, din păcate, nu este amenajată. Există doar două băncuțe, dar acestea nu creează un spațiu primitor și atractiv pentru elevi în timpul pauzelor de curs, oferindu-le posibilitatea de a se juca în aer liber. Jocul este considerat principala activitate cu un rol important în dezvoltarea și educarea copiilor, deoarece stimulează creativitatea.
Sala de sport este, de fapt, o sală normală de clasă, căreia îi lipsesc materialele necesare desfășurării orei de sport: mingi, saltele, jaloane, etc., dar și un spațiu de depozitare ale acestora (dulap). Aceasta nu permite desfășurarea activităților sportive, precum: handbal, fotbal, etc. Astfel, nu există porți, coșuri de baschet, spaliere pentru gimnastică. Sala necesită o renovare completă, pe jos fiind parchet alunecos care poate conduce la accidente nedorite.
Activitățile de recreere și sportive vor contribui la lupta împotriva sedentarismului elevilor.

Demersuri realizate

Din cauza fondurilor insuficiente nu s-au putut lua măsuri în acest sens. Totuși, fiind un spațiu larg, cu multă verdeață, au fost luate măsuri de întreținere (tăierea gazonului, curățarea copacilor de crengile uscate) pentru ca elevii să își petreacă timpul în aer liber.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: ȘCOALA GIMNAZIALĂ "ÎNV. ATHANASIE JAN STOICESCU", COMUNA ARICEȘTII ZELETIN
 • Localitatea Aricestii Zeletin
 • Persoana de contact: Frigea Iuliana-Mariana
 • Telefon: 0720328035
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Iuliana Frigea
Localizare

Comuna Ariceștii Zeletin, nr. 135

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica