• Elevi impactați: 116 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ "ÎNV. ATHANASIE JAN STOICESCU", COMUNA ARICEȘTII ZELETIN
Problema sesizată

Școala Gimnazială "Înv. Athanasie Jan Stoicescu", Comuna Ariceștii Zeletin este situată în mediul rural într-o localitate cu un număr redus de locuitori (1104 locuitori). Colaborarea cu Consiliul Local este strânsă, dar din lipsa fondurilor, aceștia ne pot sprijini financiar doar pentru lucrurile strict necesare (cheltuieli pentru lemne, transport elevi, transport cadre didactice). La momentul actual, în unitate există doar două laptopuri funcționale, dintre care unul este destinat compartimentului secretariat-contabilitate. În toată această perioadă cu învățarea online, cadrele didactice au utilizat propriile mijloace digitale. De aceea, am avea mare nevoie de 8 laptopuri pentru fiecare sală de clasă și 4 videoproiectoare. Aceasta este o necesitate nu doar privind situația actuală, ci și pe viitor, cadrele didactice având posibilitatea și dorința de a desfășura lecții cât mai interactive și interesante pentru elevi. Vă puteți închipui cât de dificilă a fost întreaga situație pentru profesorii care nu au deținut aparatură proprie.

Demersuri realizate

Din cauza numărului mic de elevi, bugetul școlii provenit din costul standard pe elev este insuficient pentru achiziția acestor laptopuri și videoproiectoare. Astfel, nu s-a putut lua nicio măsură pentru rezolvarea acestei probleme și pentru a facilita procesul de predare-învățare-evaluare.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: ȘCOALA GIMNAZIALĂ "ÎNV. ATHANASIE JAN STOICESCU", COMUNA ARICEȘTII ZELETIN
 • Localitatea Aricestii Zeletin
 • Persoana de contact: Frigea Iuliana-Mariana
 • Telefon: 0720328035
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Iuliana Frigea
Localizare

DJ233, Ariceștii Zeletin 107030, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica