• Elevi impactați: 170 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Giubega
 • Nevoi menționate: Materiale didactice
Alte nevoi ale scolii
Pachet individual/Ghiozdan echipat cu rechizite pentru orele de desen, educație tehnologică și aplicatii practice și manuale.
Problema sesizată

Ajutorul dumneavoastră va ajuta copiii defavorizati si le va da sansa participarii active, eficiente la activitatile din cadrul atelierelor de creatie. Dupa doi ani de digitalizare si mii de ore petrecute in fata ecranelor, elevii au trecut pe plan secundar, latura creativa stopand dezvoltarea unui comportament liber creativ. Este motivul pentru care nu se achizitioneaza rechizite, accesorii necesare pentru scoala sau pentru diverse activitati extracurriculare.
Proiectul meu isi propune achizitionarea de truse individuale sau un ghizdan echipat cu materialele necesare de la acuarele, plastelina, hartie glasata la coli si bloc de desen.
Scoala desfasurata exclusiv online are un efect negativ in dezvoltarea laturii creative. Se urmareste formarea unui comportament adecvat particularitatilor de varsta si individuale prin folosirea materialelor necesare in cadrul activitatilor didactice si al atelierelor de creatie. Rechizitele achizitionate vor fi folosite si pe parcursul anului scolar, in cadrul orelor de desen si la activitatile extracurriculare.

Demersuri realizate

Niciun demers asemanator nu a mai fost propus pana acum.
Toti elevii si prescolarii vor utiliza produsele pe parcursul anul scolar in cadrul orelor de desen si la alte ateliere.
Toti profesorii vor realiza cu elevii felicitari, afise, desene, crescand motivatia pentru studiu a elevilor si prescolarilor si scazand abandonul.

Detalii de contact
Localizare

Strada Calea Craiovei, numărul 67, comuna Giubega, județul Dolj

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica