• Elevi impactați: 21 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială George Călinescu Iași
 • Nevoi menționate: Amenajări Interioare, Corpuri de clasă
Problema sesizată

Sunt învățătoare în această școală începând din acest an școlar. Am preluat o clasă neamenajată, fară nici un fel de dotări, cu porțiuni de zid din care curgea tencuiala.
Am amenajat clasa singură, din resurse proprii, așa cum m-am priceput mai bine, deoarece mi s-a spus de la început că nu există resurse din partea unității pe care să le accesez.
Pe parcursul timpului, am mai identificat câteva probleme:
1. dulăpioarele din clasă sunt foarte vechi și de aceea, foarte des, le cad ușile (le poziționez eu, cât pot de bine, înfiletând șuruburile în palul care deja se macină)
2. se desprind bucâți din lambriul de pe perete, ies cuișoarele, iar acest lucru devine periculos pentru elevi
3. din cauza parchetului foarte vechi, există o cantitate foarte mare de praf care se ridică în aer și apoi se depune pe lucrurile copiilor si se inspira
4. pereții clasei sunt scorojiți și au foarte multe cuie. Clasa nu a fost văruită de foarte multă vreme
Am încercat să creez un mediu plăcut pentru elevii mei de clasă pregătitoare și să ascund sub polistiren sau sub postere, defecțiunile din clasa mea, pentru ca ei să petreacă un timp de calitate la școală însă ei merită mai mult.

Demersuri realizate

Până în acest moment am reușit să aplic bucăți de polistiren pe pereți pentru a realiza niște panouri pentru afișarea lucrărilor elevilor și pentru a ascunde varul care a căzut de pe pereți sau găurile lăsate de unele cuie scoase.
Am mascat stâlpul din care curgea tencuiala cu niște bucăți de parchet, nu am știut cum să-l fixez mai bine însă l-am lipit cu bandă adezivă.
Am pus uși la dulăpioarele de la care acestea lipseau și le-am fixat pe cele care cădeau.

Detalii de contact
Localizare

Strada Amurgului 2, Iași, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Iasi sau din regiunea Moldova.

  Cazuri similare în care te poți implica