• Elevi impactați: 211 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala "D.Radulescu", Oarja, jud.Arges
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Traim în 2021, Epoca vitezei, a Tehnologiei, a deschiderii catre o lume din ce in ce mai ofertanta educational, stiintific, cultural si dorim ca si elevii noștri sa beneficieze de resurse materiale in rand cu TIMPURILE.

Noua tehnolologie usurează si reduce timpul necesar achizitionarii si aprofundarii de noi cunoștințe, noi abilitati si, în final, de noi competente atat de necesare formarii educationale si ulterior profesionale a elevilor noștri.

Consideram astfel, necesara, dotarea cu 10 table interactive (pentru uz de baza, pentru proiectare si folosire a aplicațiilor digitale) atat pentru clasele primare, gimnaziale cat si pentru grupele preșcolare, la care adăugăm 10 imprimante.

Consider ca acest tip de resursa este deosebit de utila datorita faptului ca este multifuncționala, se adresează intregului grup de elevi, fiind extrem de ușor si eficienta in activitățile colective.

De asemenea, indispensabile sunt si imprimantele care faciliteaza desfasurarea activitatilor individuale, scrise.

Noile generații de elevi sunt din ce in ce mai atrase de tot ce este interactiv si divers.

Cei mai mulți dintre elevii nostri sunt din ce in ce mai curiosi, receptivi la tot ce este nou si au capacitatea de a obtine rezultate bune cu atât mai mult cu cat o dintre absolventii claselor a VIII-a, multi au fost admisi la licee bine cotate din oras.

Facem solicitarea de mai sus pentru a-i sprijini si mai mult in demersul lor de dezvoltare, astfel incat efectele acestui nou pas sa fie usor observabil in viitorul apropiat.

Consider de asemenea, ca de acest ajutor vor beneficia nu doar elevii din prezent, dar si cei din generatiile urmatoare, fiind, astfel, o susținere si o investitie pentru viitor.

De asemenea, cadrele didactice ale unitatii noastre sunt extrem de implicate in procesul didactic si apte sa folosească noua tehnologie in acest demers.

Demersuri realizate

Nefiind o scoala mare, a fost sprijinita in anii trecuti pentru realizarea unei conexiuni la o rețea de Internet , dar in timp, din cauza limitei benzii de transfer de date, accesul la Internet a devenit insuficient, neavand acoperire peste tot în cladirea scolii.

De asemenea, exista in laboratorul de Informatica, cateva calculatoare uzate.

Suntem deosebit de recunoscători tuturor celor care pot aduce un plus in ceea ce reprezinta aducerea tehnologiei, mai aproape de elevi.

Detalii de contact
Localizare

Oarja 117545, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica