• Elevi impactați: 150 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Bertestii de Jos
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Electronice
Problema sesizată

Dorim sa amenajam un parc de joaca pentru copiii din ciclul preșcolar deoarece nu exista spațiu de joaca pentru ei. Am identificat dotarea necesara care consta în tobogane, leagăne, balansoar, căsuța de joaca, trambulina, băncuțe. Vrem sa instalam 10 stalpi cu 2 brate ornamentali de lumina deoarece ne lipsește iluminatul în curtea scolii.

Vrem sa folosim spațiul betonat pentru jocuri educative si sa dezvoltam reteaua de internet wirrless . Langa parcul de joaca dorim sa amenajam un spațiu verde cu copaci ornamentali, gazon și plante ornamentale, iar la fiecare fereastra a scolii am dori sa decoram cu plante ornamentale atarnatoare.

Interiorul scolii care este compus din 3 corpuri dar si o altă structura școlară situată în sat Spiru Haret cu 150 de copii am dori sa le amenajam spatiul exterior cu gazon ,bancute si arbusti ornamentali . Dorim sa infiintam un laborator de informatica cu dotarea necesara (15 calculatoare conectate la reteaua de internet in vederea bunei desfasurari a orelor de informatica dar si bunei documentari privin realizarea telemor de lucru.. Toate aceste lucruri menționate fac parte dintr-un proiect ce nu a fost pus în practică până în prezent datorita lipsei fondurilor necesare

Demersuri realizate

Pana în prezent ne-am informat asupra materialelor ce ne-ar putea fi de folos, costurile la care se ridica acest proiect și identificarea surselor de finanțare. Mentionam ca nu a existat un asemenea spațiu de joaca. Am contactat reprezentatul autorităţii locale, dar fara succes. Lipsa fondurilor pentru a realiza ce ne-am propus a dus la stoparea derulării proiectului.Am ales sa aplicam prin inetrmediul dumneavoastra pentru a ne face cunoscute nevoile noastre .

Detalii de contact
Localizare

Str Principala nr 16

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica