• Elevi impactați: 55 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Bartolomeu Valeriu Anania, comuna Glăvile,judetul Vîlcea
 • Nevoi menționate: Amenajări Interioare, Bănci & Scaune
Problema sesizată

Scoala Gimnaziala Bartolomeu Valeriu Anania, este o scoala din mediu rural, situata in centrul localitatii Glavile, judetul Vâlcea. Ultimele lucrări de amenajare făcute in interiorul scolii au fost facute in 2006. Atunci s-au lambrisat si peretii, atât pe holuri cât si in salile de clasă, dar lambriul folosit a fost unul de proastă calitate, fiind dintr-un plastic subțire și gol pe dinăuntru, iar lucrarea a fost facuta de mântuială, peretele sub lambriuri este nefinisat, iar lambriul nu a fost bine fixat pe perete.
Așa că , odată cu trecerea timpului, cât si datorită calitații îndoielnice a materialelor folosite cât si a năzbâtiilor unor elevi, in prezent lambriul arată ca după bombardamente, fiind rupt,se desprinde de pe pereți si se rupe la cea mai simplă atingere. Pe anumite portiuni lipseste in totalitate, iar noi ne aflăm in imposibilitatea de a-l schimba din lipsă de fonduri. De asemenea, avem mobilier vechi si deteliorat in două săli de clasă, băncile s-au desprins din sudură si pe alocuri s-au exfoliat.

Demersuri realizate

In vara anului 2016, cu bani din bugetul propriu , am cumpărat materiale si , cu ajutorul unor parinti ,am reusit sa dam jos lambriul de pe holul de la parter , am indreptat peretele si l-am finisat, iar apoi l-am vopsit . De atunci , nu am reusit să mai renovăm nimic, deoarece banii din buget sunt din ce in ce mai puțini, fiind alocați pe costul per elev, iar noi avem un număr mic de elevi( 55 elevi). În vara anului 2018 am cumpărat vopsea si diluant si am vopsit băncile.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Bartolomeu Valeriu Anania, comuna Glăvile,judetul Vîlcea
 • Localitatea Glavile
 • Persoana de contact: Iana Olivia Alina
 • Telefon: 0762461040
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Scoala Glavile
Localizare

strada Principală

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Valcea sau din regiunea Oltenia.

  Cazuri similare în care te poți implica