• Elevi impactați: 40 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Generală Sărămaș
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Renovarea școlii din Sărămaș este o extensie a proiectului Asociației ALUZIVA, „Școala din Lădăuți”. Prima dată am vizitat Școala din Barcani, pentru care avem același plan de renovare: ultimele amenajări interioare, dotarea sălii de informatică, dotarea sălilor de clasă cu table interactive și proiectoare și renovarea integrală a curții școlii.

Școala din Sărămaș a fost renovată acum opt ani, sălile de clasă sunt dotate și se află într-o condiție bună, însă mai este nevoie de lucrări la interior (îmbunătățiri toaletă, recondiționare calorifer, de tencuit în unele locuri).
La exterior mai sunt unele ziduri care necesită reparații. Curtea este pavată, însă este pustie. Vrem să dotăm curtea școlii cu băncuțe, coșuri de gunoi și un ansamblu de joacă pentru copii.

În prezent, nu am început demersurile pentru renovarea școlii. Vrem să strângem banii ca să putem cere o ofertă pentru amenajarea curții școlii și vrem să implementăm proiectul până în septembrie, când copiii vor începe școala și grădinița.

Demersuri realizate

Încă nu au fost realizate demersuri pentru renovarea școlii. Membrii asociației au vizitat școala și au constatat problemele, urmând ca până reușim să renovăm integral școala să donăm din Asociația ALUZIVA câteva corpuri de mobilier pe care să le umplem cu cărți de actualitate pentru copii, prin proiectul Dăruiește o Lume de Basm.

Detalii de contact
Localizare

Sărămaș Covasna

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 02/09/2022, Primăria Comunei BARCANI , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 33.000 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Școala din Sărămaș are nevoie de amenajarea curții
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Covasna sau din regiunea Transilvania.

  Cazuri similare în care te poți implica