• Elevi impactați: 108 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ BĂRBOȘI
 • Nevoi menționate: Instalații electrice
Problema sesizată

În localitatea Bărboși, comuna Hoceni funcționează o unitate școlară în două corpuri de clădiri (corpul A și corpul B), unde își desfășoară activitatea un număr de 108 copii, clasele I - VIII.

Corpul de clădire A este construit din panouri tip sandwich și are o vechime de 22 de ani. Are probleme la instalația electrică (iluminatul, prizele, întrerupătoarele) iar instalația de încălzire este cu radiatoare electrice în mare parte defecte. Aici se dorește o reparație capitală a instalației electrice care să permită montarea calculatoarelor și a instalației de încălzire.

Corpul de clădire B are o vechime de aproximativ 60 de ani și necesită înlocuirea instalației electrice existente cu o instalație electrică care să permită montarea calculatoarelor.
Aici totodată lipsesc lămpile pentru tablă și necesită montarea unor lămpi.

Execuția unei instalații electrice de semnalizare evacuare în caz de panică conform cerințelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Demersuri realizate

Am înștiințat autoritățile locale, iar domnul primar este foarte implicat în probleme comunității și avem suportul său în toate demersurile. Din păcate, primăria încearcă de 2 ani să obțină fonduri care ne-au tot fost promise pentru realizarea unor băi în interior. Dat fiind că încă nu s-a primit buget pentru acestea, buget solicitat acum 2 ani, există cu atât mai puține șanse să putem reabilita instalația electrică în curând.

Școala este dispusă să contracteze prin resurse proprii un profesionist care să realizeze proiectarea pentru lucrare.

Detalii de contact
Localizare

LOCALITATEA BĂRBOȘI, COMUNA HOCENI, JUDEȚUL VASLUI

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 25/10/2021, ADREM ENGINEERING SRL Eplus , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 49.000 lei, exprimată prin Donatie financiara.
  Școala din Bărboși, județul Vaslui are nevoie de reabilitarea instalației electrice
  Școala din Bărboși, județul Vaslui are nevoie de reabilitarea instalației electrice
  Despre intervenție:

  Adrem Engineering dezvoltă și implementează soluții complete pentru infrastructura energetică, de la lucrări complexe de antreprenoriat general la echipamente dezvoltate în cadrul companiei. Adrem Engineering își propune să devină principalul furnizor de soluții pentru infrastructura energetică din România și un jucător important în regiune.

  Link Website Adrem: http://adremengineering.ro/

  Eplus: De peste 7 ani oferă servicii pe piaţa din România de energie. 

  Link website Eplus: https://eplusromania.ro/ 

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica