• Elevi impactați: 667 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu, Școală profesională
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Colegiul Tehnic Câmpulung, jud. Arges
 • Nevoi menționate: Bănci & Scaune
Problema sesizată

Colegiul Tehnic Câmpulung are nevoie de scaune și bănci individuale pentru cei 667 elevi ai noștri, ținând cont de situația epidemică actuală! Cele deținute sunt foarte uzate si reparate de nenumărate ori, încât unele dintre ele cedează la tot pasul. Nu avem în toate sălile de clasă bănci și scaune individuale și asta reprezintă o problemă pentru distanțare.
Prin Legea Învăţământului din 1948, s-a hotărât înfiinţarea învăţământului profesional. În acest fel, ia fiinţă Şcoala Profesională de pe lângă Uzina Metalurgică sau IMS Câmpulung, iar prin ordinul Ministrului Industriei Grele din iulie 1959, instituţia va funcţiona sub denumirea de Grup Şcolar IMS.
În timp, şcoala şi-a schimbat denumirea în „Liceul mecanic nr.1”, „Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini”, „Grup Şcolar Tehnologic Aro”, în prezent fiind numită Colegiul Tehnic Câmpulung.
Şcoala s-a dezvoltat, o mare perioadă de timp, în strânsă legătură cu nevoile Uzinei de Automobile ARO, având menirea de a furniza muncitorii, pregătiţi teoretic şi mai ales practic, în domeniul construcţiei de maşini, prin următoarele forme de învăţământ: şcoală de ucenici, şcoală profesională, şcoală de maiştri, şcoală tehnică postliceală, liceu tehnologic de zi, seral şi frecvenţă redusă, şcoala de arte şi meserii etc

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Colegiul Tehnic Câmpulung, jud. Arges
 • Localitatea Campulung
 • Persoana de contact: Nedelcu Adriana
 • Telefon: 0248532705
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Magda Dogioiu
Localizare

Calea Brașovului 1, Câmpulung, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica