• Elevi impactați: 90 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala "George Emil Palade", Ploiești
 • Nevoi menționate: Instalații sanitare
Problema sesizată

Gradinita noastra are nevoie de imbunatatirea conditiilor de igiena, prin realizarea unor lucrari de reparatii si modernizare a instalatiilor din cele doua grupuri sanitare pentru copii (in total 8 toalete si 6 chiuvete) si a 2 grupuri sanitare pentru personalul didactic si auxiliar.

S-a intervenit pe parcursul anilor doar cu reparatii minore la grupurile sanitare si instalatiile aferente, iar in momentul de fata sunt intr-o stare de degradare avansata, asa cum se vede si in pozele atasate. Robinetii nu functioneaza bine, iar bateriile sunt defecte. Din cauza traficului intens si a uzurii, gradinita gazduind zilnic un numar de aproximativ 90 de prescolari, este necesara cat mai urgent realizarea unor lucrari de reparatii si modernizare.

Ar fi necesara repararea/ inlocuirea conductelor de apa, a scurgerilor, a bateriilor de la chiuvete, a bazinelor de la vasele de toaleta.

Prin realizarea acestor lucrari, ne dorim sa le putem oferi prescolarilor un mediu cat mai placut si igienic, conform standardelor actuale.

Detalii de contact
Localizare

Aleea Godeanu 4, Ploiești, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de , Blockchain Industries , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 31.500 lei, exprimată prin Donatie financiara.
  Școala Gimnazială „George Emil Palade”, mun. Ploiești, jud. Prahova, are nevoie de instalație sanitară!
  Despre intervenție:
  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica