• Elevi impactați: 90 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala "George Emil Palade", Ploiești
 • Nevoi menționate: Instalații sanitare
Problema sesizată

Gradinita noastra are nevoie de imbunatatirea conditiilor de igiena, prin realizarea unor lucrari de reparatii si modernizare a instalatiilor din cele doua grupuri sanitare pentru copii (in total 8 toalete si 6 chiuvete) si a 2 grupuri sanitare pentru personalul didactic si auxiliar.

S-a intervenit pe parcursul anilor doar cu reparatii minore la grupurile sanitare si instalatiile aferente, iar in momentul de fata sunt intr-o stare de degradare avansata, asa cum se vede si in pozele atasate. Robinetii nu functioneaza bine, iar bateriile sunt defecte. Din cauza traficului intens si a uzurii, gradinita gazduind zilnic un numar de aproximativ 90 de prescolari, este necesara cat mai urgent realizarea unor lucrari de reparatii si modernizare.

Ar fi necesara repararea/ inlocuirea conductelor de apa, a scurgerilor, a bateriilor de la chiuvete, a bazinelor de la vasele de toaleta.

Prin realizarea acestor lucrari, ne dorim sa le putem oferi prescolarilor un mediu cat mai placut si igienic, conform standardelor actuale.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala "George Emil Palade", Ploiești
 • Localitatea Ploieşti
 • Persoana de contact: Visan Cristina
 • Telefon: 0761696620
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: [email protected]
Localizare

Aleea Godeanu 4, Ploiești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica