• Elevi impactați: 363 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala nr. 1 "Vladesti", jud Arges.
 • Nevoi menționate: Instalații electrice
Alte nevoi ale scolii
Refacere instalatii electrice
Problema sesizată

Instalatia electrica a Scolii Gimnaziale nr. 1 Vladesti, a fost refacuta in anul 2007, dar nu in totalitate. Din 2007 pana acum, numarul de echipamente electronice s-a dublat cel putin, instalatia nefiind capabila sa suporte un numar atat de mare.
Becurile din sala de clasa nu functioneaza la parametrii normali, deficientele fiind si din cauza instalatiei electrice vechi.
In zilele noroase, nu se poate lucra fara bec, deci este o aventura sa poti face aceste becuri sa functioneze.
Centralele termine functioneaza doar cu ajutorul electricitatii, iar improvizatiile sunt peste tot: lampi arse si inlocuite cu becuri, fire trase asa cum a stiut fiecare.
In birouri nu sunt suficiente prize pentru calculatoare, fiecare birou avand nevoie de cel putin trei prize corect bransate si cu fire electrice bine dimensionate.
Partea de exterior a iluminarii este inexistenta, intrarile nu sunt iluminate, iar curtea exterioara nu are niciun bec care sa poata fi folosit noaptea sau dimineata devreme. .

Demersuri realizate

S-au facut reparatii de catre angajatii scolii, oameni care nu sunt calificati pentru lucrari electrice de anvergura, ci doar pt schimbat o priza, un bec sau o lampa, o lustra.
Reparatia/refacerea intregii instalatii nu a fost niciodata prevazuta, banii pe care am reusit in acest an sa-i obtinem pentru reparatii, nefiind suficienti pentru intreaga scoala. S-au facut reparatii pe bucati, fiecare muncitor sosit in scoala, facand cate ceva.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala nr. 1 "Vladesti", jud Arges.
 • Localitatea Vladesti
 • Persoana de contact: Ivan Mihaela
 • Telefon: 0764710294
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: ivanmihaela
Localizare

Str Principala, Vlădești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.

  Cazuri similare in care te poti implica