• Elevi impactați: 60 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ”Aurel Horneț”, Tudor VLADIMIRESCU, BRĂILA
 • Nevoi menționate: Grupuri sanitare, Reconsolidare
Alte nevoi ale scolii
Nu este cazul
Problema sesizată

Gresia și faianța sunt într-o stare avansată de degradare, sunt ciobite, pătate și învechite. Ușile toaletelor sunt degradate, sunt confecționate din lemn, nu se mai închid și sunt rupte. Geamurile sunt din tâmplărie din lemn, degradate, sticla spartă, izolația termică inexistantă. Caloriferele sunt învechite cu vopseaua sărită. Lavoarele vechi și pătate, Scaunele de WC sunt învechite și deteriorate, la fel și pisoarele. Am reabilitat pereții dar într-un mod neprofesionist cu muncitorii avuți la dispoziție în școală. Am reabilitat tavanul montând rigips. Ușile de acces în toalete sunt din tâmplărie termopan dar sunt învechite și stricate, nu se mai închid corespunzător. Ușa care delimitează camera unde sunt lavoarele de cea în care sunt scaunele de WC și pisoarele este inexistentă, cea veche fiind din lemn care s-a stricat și a fost scoasă. Școala a fost reabilitată la exterior dar la interior necesită reabilitări capitale, pentru a le oferii elevilor climatul prielnic pentru învățare!

Demersuri realizate

Cerere de finanțare adresată Consiliului local, dar lipsa fondurilor amână rezolvarea problemelor. Am încercat și voi mai încerca să aduc finanțări externe din sponsorizări și donații pentru a reabilita interiorul toaletelor și în general restul școlii!

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ”Aurel Horneț”, Tudor VLADIMIRESCU, BRĂILA
 • Localitatea Com. Tudor Vladimirescu
 • Persoana de contact: GIURGIU FLORIN CRISTIAN
 • Telefon: 0724004297
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Aurel Hornet

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica