• Elevi impactați: 765 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala “Marin Preda”, Pitești
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Achiziționarea a 14 ”Table Inteligente” – pentru elevii claselor Pregătitoare -a IV-a

În contextul actual al învățământului, când o mare parte din activitatea de predare-învățare-evaluare se desfășoară on-line, când orele de curs cu prezență fizică se țin în sălile de clasă și elevii nu mai au acces în laboratoare (prevenirea îmbolnăvirii cu Sars-CoV2), este nevoie de modernizarea mijloacelor tehnice în sălile de curs.
Tabla Smart este special adaptată mediului educațional și nevoilor profesorilor si elevilor. Dispune de o gama variată de funcții și, pe lângă suita unică de opționale, oferă o multitudine de beneficii pentru învațământul preșcolar, primar și gimnazial, cu o experiență ușoară de utilizare atât pentru profesor, cât și pentru elevi.
Prin funcția de a permite control, participanților li se poate permite să interactioneze în timp real cu conținutul lecției curente.
Beneficiile tablelor interactive din sala de clasă sunt atât de multe încât nicio instituție de învățământ nu își poate permite să le ignore. În afară de a aduce confort și flexibilitate în educație, folosirea tablelor inteligente, interactive mărește implicarea profesor-elev și sporește performanța pe termen lung. Adoptarea acestei tehnologii poate fi excelentă pentru orice instituție de învățământ deoarece eficientizează zonele care au reprezentat o provocare înainte. Aceste tehnologii nu numai că vor stimula învățarea, ci vor economisi materiale de învățare și vor inspira performanțe.
Considerăm deosebit de utile aceste Table Smart, în special pentru elevii claselor a VIII-a, care au de susținut Evaluarea Națională.

Detalii de contact
Localizare

Strada Pictor Nicolae Grigorescu 37, Pitești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.

  Cazuri similare in care te poti implica