• Elevi impactați: 760 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala "Marin Preda", Pitesti, jud. Arges
 • Nevoi menționate: Altele
Alte nevoi ale scolii
Perdea de aer cald la intrarea A a elevilor
Problema sesizată

Grupurile sanitare de la parter sunt situate chiar lângă ușa de la intrarea/ieșirea elevilor în curtea școlii. Este o ușă care se deschide destul de des, iar pe timpul iernii toată căldura iese afară, astfel că elevii cu greu pot folosi toaletele de la parter, din cauza frigului. În anotimpurile calde, toaleta de la parter este folosită de către toți copiii care învață la parter, dar și de către cei care învață la etajul al II-lea, unde nu este grup sanitar. La parter sunt clasele pregătitoare, 4 la număr și o clasă întâi, cu copii foarte mici, care se îmbolnăvesc ușor, având în vedere frigul care se creează prin deschiderea ușii. Școala noastră mai are un grup sanitar la etajul I, unde se creează o mare aglomerație pe timpul iernii, deoarece, din cauza frigului de la parter, o folosesc toți elevii de la etajele I și al II-lea.
De asemenea, din cauza acestei usi, este in permanenta foarte rece pe coridor. Mai exista o usa la capatul opus si, se poate intampla sa fie ambele deschise in acelasi timp, iar temperatura sa scada foarte mult.

(Foto anexate)

Demersuri realizate

Am facut solicitari si o nota de fundamentare catre primaria municipiului pentru a ne sprijini. Am cautat si cautam in continuare sponsori care sa ne ajute in acest demers. Am apelat si la asociatia de parinti pentru a cauta sponsorizari. Noi vom continua sa cautam solutii pentru a realiza acest proiect, important pentru sanatatea elevilor nostri.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala "Marin Preda", Pitesti, jud. Arges
 • Localitatea Pitesti
 • Persoana de contact: Vasilescu Ramona
 • Telefon: 0752541885
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: ramona. vasilescu
Localizare

Strada Pictor Nicolae Grigorescu, Pitești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica