• Elevi impactați: 84 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Comuna Pesceana
 • Nevoi menționate: Termoficare
Problema sesizată

Din mai 2021, gratie implementarii unui proiect de reabilitare pe PNDL 2, Scoala Gimnaziala Comuna Pesceana a iesit din categoria unitatilor de invatamant cu toileta ce nu se afla în incinta clădirii. Mai mult, avem si apa calda la chiuvete, dar numai pentru perioada in care se face focul in centrala.
Pentru a asigura apa calda pe parcursul intregului an avem nevoie de achizitionarea si montarea pe acoperisul scolii a unui panou solar pentru apa calda presurizat inox-inox cu capacitate de 200L.
Cand s-a realizat instatia sanitara a grupului sanitar si a fost conectat la centrala termica pentru asigurarea apei calde pe perioada sezonului rece, am prevazut si posibilitatea racordarii la un sistem de incalzire solar pentru apa calda si s-au lasat optiuni in acest sens.

Demersuri realizate

În vederea achizitionarii si montarii unui Panou presurizat penru apa calda pe perioada verii, am solicitat ajutor SC Profrig Impex SRL Valcea, firma care ne asigura mentenanta pentru sistemul termic al scolii. Firma solicitata a oferit tot sprijinul in ceea ce priveste montajul si mentenanta sistemului pentru incalzirea apei solicitat de noi.
Ne dorim sa le oferim toate conditiile de confort copiilor care isi desfasoara activitatea in scoala noastra, cumva in compensarea vremii in care erau nevoiti sa mearga in fundul curtii la toileta.

Detalii de contact
Localizare

Pesceana, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Valcea sau din regiunea Oltenia.

  Cazuri similare în care te poți implica