• Elevi impactați: 350 elevi
  • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
  • Urgența alertei: Foarte urgenta
  • Unitatea scolara:Școala Gimnazială „Gheorghe Diboș"
  • Nevoi menționate: Autobuz școlar
Problema sesizată

Scoala noastra este unitate cu personalitate juridică si are in acest moment un efectiv de 395 elevi. Din septembrie 2022 vom intra intr-o scoala noua cu 10 sali de clasa cu 420 elevi, scoala in care vor invata toti elevii invatamantului primar si gimnazial din comuna Manesti. Acestia provin din 4 sate situate la distante de 3 km, 4km, 5km si 7km, sate situate pe directii diferite in jurul centrului de comuna unde este scoala noua. Proiectul acestei unitati este propunerea directorului, rezultatul unei colaborari frumoase dintre Consiliul de Administratie al scolii cu Consiliul Local al comunei Manesti care au inteles ca elevii care invata in clase simultane dintr-un sat al comunei nu pot obtine performante la fel de mari decat atunci cand ar invata in clase omogene. Pentru a aduce toti acesti copii de invatamant primar, dar si gimnazial ne este necesar un microbuz de mare capacitate , care pe langa cel de 17 locuri din 2007 existent, cu 315000 km parcursi în ultimii ani.

Demersuri realizate

Primaria comunei a inaintat ISJ Prahova, Consiliului Judetean Prahova cu raspuns prin adresa nr.115122 din 14.07.2021, Ministerului Educatiei cu raspuns prin adresa nr. 30509 din 8.07.2021, dar si Ministerului Dezvoltarii memorii prin care solicitau un microbuz cu 28+2 locuri, iar directorul scolii a solicitat ISJ Prahova microbuze scolare de mare capacitate, prin adresa nr. 1567 din 16.12.2021 inregistrata la ISJ Prahova cu nr. 6174 din 17.12.2021

Detalii de contact
Localizare

Strada Principală 187, Băltița, Manesti, Prahova, România

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
  • Mihaela Stănescu
    mai 4, 2022 at 3:00 pm

    Aveți nevoie urgenta de acest microbuz!

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Cazuri similare în care te poți implica