• Elevi impactați: 120 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Nr.1 Mangalia
 • Nevoi menționate: Echipamente de laborator, Materiale didactice
Problema sesizată

Sunt profesor de biologie la Scoala Gimnaziala Nr.1 Mangalia. Din pacate, la nivelul scolii ducem lipsa de materiale didactice moderne, cum ar fi microscop optic digital sau cu camera video incorporata. Microscoapele detinute in prezent nu mai functioneaza, iar piesele de schimb se gasesc greu datorita faptului ca echipamentele sunt de generatie veche. Acestea nu au sursa de iluminare electrica, iar obiectivele si ocularele nu mai sunt intr-o stare buna.

Studiul biologiei presupune utilizarea diverselor materiale didactice precum mulaje ale corpului uman, ale plantelor, etc., de care nu dispunem in momentul de fata. Aceste instrumente ar facilita procesul de invatare si descoperire.

Un numar de 5 microscoape de generatie noua ne-ar fi de folos si ar atrage mai mult atentia elevilor, iar acestia ar intelege mai bine lumea microorganismelor.

Posibilitatea de a proiecta prin intermediul unui videoproiector ceea ce se vede la microscop ar fi de asemenea de mare ajutor. Utilizand noile tehnologii orele de biologie ar avea un impact mai mare asupra elevilor.

In scoala avem nevoie de materiale didactice actuale, de generatie noua. Elevii au acces la foarte multe informatii in prezent si isi doresc aparatura noua.

Lectiile de biologie necesita realizarea unor experinente pentru a vedea aplicabilitatea informatiilor teoretice. Existenta unui laborator de biologie si a materialelor didactice este esentiala.

Demersuri realizate

Acesta este primul demers pe care il fac in vederea solutionarii problemei. Sper sa avem succes, iar elevii mei sa aiba sansa de a studia aceasta materie cu aparaturi noi, moderne, adaptate necesitatilor lor actuale.

Tehnologia avanseaza rapid iar elevii isi doresc sa aiba sansa de a avea acces la aparatura noua care sa fie in concordanta cu realitatea actuala.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Nr.1 Mangalia
 • Localitatea Mangalia
 • Persoana de contact: Nurla Emel
 • Telefon: 0722920132
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Emel_Nurla
Localizare

Strada Matei Basarab, Mangalia, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă