• Elevi impactați: 230 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Grădinița cu Program Prelungit Nr.9
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

În urmă cu ceva ani grădinița a achiziționat o multifuncțională HP LASER JET 4345 mfp la mâna a doua, care acum este depășită. Educatoarele nu reușessc să își listeze materialele didactice necesare în munca de zi de zi cu copii. Având în vedere bugetul redus al unității noastre , ne confruntăm cu multe lipsuri. Utilitățile și plata acestora este primordială așadar, achiziționarea de electronice ajunge să fie mai tot timpul pe planul secund. Considerăm necesară achiziționarea urgentă a unei imprimante care să faciliteze realizarea de materiale didactice pentru cei 230 de preșcolari care frecventează unitatea noastră.De multe ori educatoarele sunt nevoite să mergă până la un xerox din apropierea grădiniței, plătind din buzunarul lor.Și toate acestea se întâmplă destul de des.Am încercat și varianta apelării la sponsori din exterior, pentru a achiziționa o multifuncțională nouă dar până în acest moment nu am găsit nici un binevoitor.Sper ca solicitarea noastră rezolvată cu ajutorul unor oameni cu suflet.

Demersuri realizate

Piesele și reparațiile la multifuncțională au fost suportate atât de grădiniță cât și de diverși sponsori.Problema cea mai gravă este că nu se mai găsesc piese la modelul HP LASER JET 4345 mfp și tot ce folosim pentru reparat sunt piese modificate.Săptămânal multifuncționala se defectează.

Detalii de contact
Localizare

Strada Gheorghe Șincai 2, Sighetu Marmației, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Maramures sau din regiunea Maramures.

  Cazuri similare în care te poți implica