• Elevi impactați: 357 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala ,,Ion Pillat"
 • Nevoi menționate: Echipamente de laborator
Problema sesizată

Ne dorim sa dotam un laborator de stiinte cu un microscop digital, astfel incat elevii sa poata invata si practic ce li se preda la biologie. Consideram ca este foarte important si necesar ca elevii sa aiba acces la astfel de resurse pentru a-si face o imagine de ansamblu asupra lectiilor invatate. In zilele noastre, din pacate, exista din ce in ce mai putine elemente studiate efectiv si nu doar din carte. Astfel, cu siguranta elevii vor fi foarte incantati de acest microscop digital.
Microscoapele digitale permit o transmisie a imaginii în timp real către un PC, laptop sau telefon, de unde poate fi afișată utilizând un proiector. Sunt excelente pentru utilizarea în școală, astfel ca elevii pot vedea in timp real ceea ce studiaza si domnii profesori le pot exemplifica si practic.
Mai mult decat atat, acest aparat ne va ajuta sa exploram lumea din jurul nostru, permitandu-ne sa vedem detaliile microscopice ale plantelor, animalelor si mineralelor direct pe calculator sau pe tablele inteligente.

Demersuri realizate

Am luat legatura cu profesorul de biologie pentru a vedea daca s-ar descurca sa foloseasca acest microscop. Am discutat despre achizitionarea acestui microscop cu parintii. Din pacate, in scoala exista si multe alte necesitati care sunt prioritare. Am stabilit, insa, ca scoala are nevoie de un laborator de stiinte pentru materii precum biologie, chimie, fizica si geografie. Consideram ca este necesar si foarte util pentru elevi.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala ,,Ion Pillat"
 • Localitatea Pitesti
 • Persoana de contact: Serban Otilia
 • Telefon: 0746252936
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Otilia14
Localizare

Intrarea Rahovei, Pitești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica