• Elevi impactați: 24 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnazială Nicoale Bălcescu
 • Nevoi menționate: Bănci & Scaune
Problema sesizată

Perioada în care cei mici merg la grădiniță este foarte importantă pentru dezvoltarea lor armonioasă, atât emoțională și socială, cât și fizică ,iar spațiul în care cei mici își desfășoară activitatea trebuie să fie unul bine gândit, care să poată fi adaptat oricăror cerințe și activități, prin mobilierul care îl compune,care, mai ales, trebuie să fie sigur și rezistent, croit din materiale de calitate premium. Măsuțele și scăunelele din sala de grupă sunt reprezentative pentru că ele facilitează desfășurarea procesului instructiv educativ. Foarte multe dintre activitățile inițiate de educatori la grădiniță impun necesitatea folosirii meselor de lucru:desenatul, pictatul sau modelarea plastilinei sunt doar câteva exemple de activități pe care copiii le pot face exclusiv în față unei mese , de aceea consider ca fiecare copil are nevoie de spațiul său de lucru pentru a se desfășura corespunzător . Măsuțele din sala de grupă trebuie să fie individuale ,confortabile , să îl ajute pe cel mic să fie mai concentrat la ceea ce are de realizat, dar să se poate unii pentru desfășurarea activităților de grup . Scaunele trebuie să tină cont de corectitudinii poziției corpului, să ofere confort preșcolarilor pentru ca ei sa nu se simtă obosiți după orele petrecute la grădinița. De aceea o cerință importantă este ca ele să fie ușoare , pentru a le permite preșcolarilor să le transporte după bunul plac , să le poată stivui , dacă activitatea nu necesită statul pe scaun.
https://magulcuaripi.ro/ansamblu-3-mese-gradinita-floare/?gclid=Cj0KCQjwyOuYBhCGARIsAIdGQRMwrOo9Altynj7QfIos6jr5nOJb1lhTJTxrpYSbAialbLCQFQsQv00aAi3YEALw_wcB 4 bucati
https://www.mobman.ro/scaun-stivuibil-gradinita-happy-26-cm-galben/ 24 bucati

Demersuri realizate

În momentul de față sala de grupă este dotată cu tablă interactivă , videoproiector și mobilier de depozitare nou , toate obținute prin proiecte europene sau proiecte de dezvoltare instituțională , cu finanțare extrabugetară. Doar măsuțele și scăunelele sunt singurele care au rămas neschimbate și necesită îmbunătățite , pentru a avea o sală de grupă la standarde optime de funcționare

Detalii de contact
Localizare

DJ678D, Rotărăști 247429, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica