• Elevi impactați: 99 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ SĂMARA
Problema sesizată

Profit de oportunitatea creată pe această platformă pentru a vă cere ajutorul în efectuarea unor lucrări necesare pentru confortul minim al Școlii Gimnaziale Sămara (renovare gard, acoperiș și lucrări interioare). Consider că toate acestea se pot face cu un efort minim de cheltuieli, dar pe care bugetul pe acest an școlar nu -l mai poate susține. Toate acestea sunt necesare pentru a avea condițiile necesare unui învățământ de calitate și în mediul rural și a asigura egalitatea de șanse în educație pentru toți copiii. De asemenea, este necesară și dotarea sălilor de clase cu parchet, acestea fiind într-un stadiu avansat de degradare, precum și dotarea cu mobilier școlar, necesar desfășurării procesului educativ de învățare-predare. Considerăm că o acceptare a solicitării noastre va asigura o perspectivă a creșterii procesului de învățământ în comunitatea noastră și reducerea abandonului școlar în contextul în care 50% dintre elevi sunt de etnie romă. Menționăm că în localitatea noastră copiii noștri au rezultate foarte bune la învățătură și sunt dornici să-și continue studiile mai departe și să aibă un viitor în societate.

Demersuri realizate

Până în prezent s-au realizat: dotarea cu centrală a școlii, dotarea sălii de sport cu materiale didactice, reabilitarea grupurilor sanitare. Totodată, s-a reușit atragerea unui corp profesoral din mediul urban foarte bine pregătit, care, alături de Consiliul Local și Asociația de părinți, au pus umărul la realizarea unui învățământ de calitate.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: ȘCOALA GIMNAZIALĂ SĂMARA
 • Localitatea Poiana Lacului
 • Persoana de contact: Ratea Liana
 • Telefon: 0738222278
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Liana Ratea
Localizare

Poiana Lacului, Arges

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica