• Elevi impactați: 30 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Gradinita cu PN Cornii de Sus
 • Nevoi menționate: Electronice, Materiale didactice
Problema sesizată

Grădiniţa trebuie să fie pentru copii un spaţiu dorit, cu activităţi care să-i implice, să le ofere posibilitatea de a se dezvolta într-o atmosferă deschisă, stimulatoare. Prima impresie se formează în primele 20 de secunde, aşa că, un copil care intră pentru prima dată într-o sală de grupă, ar trebui să găsească sala în aşa fel încât să vină, în fiecare zi, cu plăcere, la grădiniţă.

Gradinita cu Program Normal Cornii de Sus cuprinde o grupa combinata cu 30 de  prescolari (2,5- 5 ani). Dotarile gradinitei sunt minime, necesarul de jucarii sunt enorme: jucarii educative, jucarii creative, jucarii interactive, tablita magnetica, jocuri de construit, figuri geometrice, sevalet pentru copii, puzzle pe diverse teme, videoproiector si orice fel de jocuri necesare pentru desfasurarea unui proces educational de calitate in gradinita.

Mentionez ca avem nevoie de o gama completa de materiale didactice, materiale pedagogice, jocuri pentru gradinita,  materiale didactice limbaj și comunicare, materiale didactice matematică, materiale didactice om și societate, materiale didactice creativitate, materiale didactice pentru copiii cu nevoi speciale.

Demersuri realizate

Cladirea gradinitei  a fost reabilitata anul trecut, unitatea administrativ teritoriala locala a promis un mobilier nou si consider foarte importanta necesitatea dotarii gradintei cu jucarii noi si de actualitate. Mentionez faptul ca gradinita
nu a mai primit jucarii si jocuri de cel putin 10-15 ani.

Detalii de contact
Localizare

Strada Principala

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica