• Elevi impactați: 237 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Salcioara,Judetul Ialomita
 • Nevoi menționate: Amenajări Interioare
Alte nevoi ale scolii
Inlocuirea a 8 usi din lem , a 6 ferestre din lemn si a 2 usi exterioare din termopan.
Problema sesizată

Usile salilor de clase sunt foarte vechi, deteriorate, reparate de nenumarate ori. Sunt usi din lemn peste care an de an s-a aplicat strat de vopsea. Ferestrele sunt din lemn. cu numeroase straturi de vopsea, nu se mai inchid bine.Scoala nu dispune de fonduri pentru inlocuirea acestora. Iarna este frig, pentru ca unele dintre ele nu se mai inchid bine.
Balamalele au tot fost inlocuite, lemnul a crapat... Este vorba de 8 usi din lemn, 2 usi de acces in institutie, usi care au balamalele rupte si rama crapata si 6 geamuri. Nevoi sunt multe, dar usile si geamurile reprezinta cea mai mare urgenta pentru acest moment.
Ne dorim sa rezolvam aceasta problema in vacanta de vara, iar in anul scolar 2022-2023 sa ne asteptam elevii in conditii optime de studiu. Chiar daca suntem o unitate scolara din mediul rural, copiii nostri merita aceleasi sanse la educatie precum elevii din mediul urban. Odata rezolvata problema usilor, am putea rezolvam si problema lambriului(care nu este ignifugat, asa cum mai nou cer normativele PSI) prin indepartarea acestuia si gletuirea peretilor. Apoi ar urma sa zugravim scoala si in felul acesta am reusi sa oferim conditii normale, civilizate atat pentru elevi cat si pentru cadre didactice.

Demersuri realizate

Pana acum am reusit sa inlocuim din fonduri proprii 5 usi din lemn cu 5 usi tip termopan. De curand, luna trecuta primaria a montat in interiorul scolii camere de supraveghere(era printre putinele scoli din judetul Ialomita care nu dispuneau de monitorizare audio-video). In timpul lucrarilor, o scara s-a rupt si o usa din termopan a fost deteriorata. Si pe aceea trebuie sa o inlocuim. Usile de acces in institutie(usi exterioare), au balamalele rupte. Acestea au fost ridicate mai sus, deoarece pe perioada rece nu putem sa facem glaful la usa. Si acestea doua trebuiesc inlocuite. Cele 6 ferestre au ramas din lemn pentru ca nu am avut bani sa le inlocuim. Avem gratii la geamuri pentru ca ferestrele nu se mai inchid. Iarna sau cand bate vantul mai tare este curent si frig.

Detalii de contact
Localizare

Strada Scolii, nr 35, Salcioara, Ialomita

107 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

107 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Timofte Mihaela Georgiana
  mai 12, 2022 at 8:26 am

  Va susțin deoarece pe timpul iernii este curent și frig, iar acest lucru duce la îmbolnăvirea elevilor. Felicitări pentru implicarea de care dați dovadă!

 • Ghiță Petruța Georgiana
  mai 8, 2022 at 11:20 pm

  Susțin acest proiect !!! 😊

 • Velicu Daniela
  mai 7, 2022 at 11:59 am

  Sustin

 • Mariana Ivan
  mai 7, 2022 at 11:49 am

  Susțin

 • Mariana Oncescu
  mai 6, 2022 at 9:12 pm

  Susțin acest proiect. Școala Gimnazială Sălcioara are nevoie de geamuri și uși noi.

 • Stoican Florentina Isabela
  mai 6, 2022 at 12:25 am

  cred ca ne este defolos 🥰

 • Fritu Gabriela
  mai 5, 2022 at 8:07 pm

  Îmi place sa cred in viitorul copiilor din scoala noastră.

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Ialomita sau din regiunea Muntenia.

Cazuri similare în care te poți implica