• Elevi impactați: 60 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala "Constantin Asiminei" Epureni
 • Nevoi menționate: Termoficare
Problema sesizată

O problema majora o reprezinta caldura pe timp de iarna in scoala. Sunt sobe in salile de clasa, dar fiind elevi putini, frigul patrunde cu usurinta in sufletul fiecarui copil. Pe holul scolii nu exista nicio sursa de incalzire.
O alta problema identificata este mobilierul destul de vechi, scoala avand nevoie de dulapuri, banci si scaune. Exista o toaleta in scoala, dar nu se poate folosi prea mult, deoarece apa este in cantitate mica, iar elevii sunt nevoiti sa utilizeze toaletele din curte.
Echipamentele de laborator sunt rudimentare, adapostite intr-un dulap dintr-o sala de clasa, ceea ce face ca utilizarea lor sa fie anevoioasa.
Din cauza acestor conditii precare,in mare, majoritatea elevilor pleaca la oras, preferand sa faca naveta, decat sa invete intr-o scoala care nu are de oferit decat cunostintele profesorilor care predau cu drag. Calculatoarele nu mai functioneaza, asa ca laboratorul de informatica este doar cu numele. Salile de clasa sunt foarte inalte, iar tablele sunt foarte vechi.

Demersuri realizate

Am solicitat institutiilor locale ajutor pentru tot ceea ce am scris, in special dotarea cu o centrala termica, dar nu exista buget alocat. Parintii nu au posibilitati reale de a ajuta prin sponsorizari, deoarece situatiile familiale din comuna sunt destul de precare.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala "Constantin Asiminei" Epureni
 • Localitatea Epureni, Duda
 • Persoana de contact: Andreea Trofin
 • Telefon: 0760870543
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Andreea Trofin
Localizare

Strada Renașterii, Epureni, Comuna Duda - Epureni, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Vaslui sau din regiunea Moldova.

  Cazuri similare în care te poți implica