• Elevi impactați: 55 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Copacele din Caraș-Severin.
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Școala Copăcele din Caraș Severin are nevoie de un gard în jurul locului de joacă

Am sesizat o mare necesitate la una din scolile la care predau si aceasta ar fi imprejmuirea unui gard de lemn frumos colorat care sa delimiteze locul de joaca din curtea scolii dintre copiii de  gradinita  si elevii din clasele primare si  gimnaziale.

In urma cu un an, cand s-a adoptat legea prin care copiii de gradinita sa fie separati de elevii din clasele primare si gimnaziale, profesorii si directorul scolii au sesizat aceasta problema catre consiliul local si cel judetean, dar banii necesari nu s-au finantat. Un evaluator a studiat aceasta necesitate si a ajuns la concluzia ca acest gard ar costa in jur de 4000 de lei., bani pe care conducerea scolii a incercat sa-i procure si din diferite alte parti, dar fara rezultat.

Ar fi o mare bucurie pentru noi daca copiii de gradinita ar avea propriul lor loc de joaca frumos amenajat si colorat. Aceasta schimbare ar inveseli curtea scolii si sufletele copiiilor de gradinita.

Va multumim anticipat pentru aceasta sansa de a schimba lumea in frumos!

Demersuri realizate

Scoala Gimnazială din Copacele  a facut demersurile de  realizare a  acestui gard prin evaluarea costurillor necesare procurarii gardului pentru elevii din clasele primare.

Dat fiind faptul ca scoala se afla intr-o comuna, fondurile primariei sunt foarte limitate, uneori chiar inexistente. Acest ajutor ar bucura fiecare cetatean din aceasta comuna.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Copacele din Caraș-Severin.
 • Localitatea Copăcele
 • Persoana de contact: Popovici Ramona
 • Telefon: 0721766612
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: ivanahodovici
Localizare

sat Copăcele, comuna Copăcele, județul Caraș-Severin

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă