• Elevi impactați: 141 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Bucșoaia
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Amenajări Exterioare
Problema sesizată

Școala noastra are în subordine 5 structuri pentru învățământ preșcolar (GPN Bucșoaia, GPN nr 1 Frasin, GPN nr2 Frasin, GPN Doroteia și GPN Plutonița), acestea fiind situate în locații diferite.

Din cauză că școala are multe unități școlare arondate, cu o infrastructură învechită, nu este posibilă amenajarea simultană a tuturor cladirilor, spațiilor, curților, grupurilor sanitare etc. Astfel că administrația locală împreună cu conducerea unității de învățământ au început reabilitarea cladirilor, precum și reamenajarea spațiilor din curtea școlii, dar bugetul este limitat. Proiectele de reabilitare care sunt in derulare nu prevăd amenajarea curților și a spațiilor de joacă (dotarea salilor de clasă, laboratoare etc). Pentru început am vrea să amenajăm locurile de joacă din Frasin și ulterior pe celalte 5 de la celelalte 2 structuri.

Demersuri realizate

Au fost împrejmuite spațiile dedicate locurilor de joacă pentru preșcolari, au fost reparate băncile existente și au fost improvizate zone de joacă.

Cadrele didactice au încercat să sensibilizeze consiliul părinților, însă resursele acestora sunt limitate (la nivelul școlii nu a fost înființată o asociație a părinților, în general copii provin din famili cu venituri foarte mici sau fară venituri)

 

 

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Bucșoaia
 • Localitatea Frasin
 • Persoana de contact: Covrig Elena Simona
 • Telefon: 0787350035
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: SIMONACovrig
Localizare

Calea Bucovinei 32, Frasin, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă